Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα»

1 Μαρτίου 2022 09:40

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα»

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Όρκος» κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για τον γάμο του, τον ρόλο του ως πατέρας ενώ αποκάλυψε πως είναι ανιψιός της ηθοποιού Μαρίας Αλιφέρη.

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα».

«Παντρεύτηκα στα 31 και στα 35 έγιναν μπαμπάς. Εγώ παντρεύτηκα εντελώς αυθόρμητα. Ήμουν στη σχέση μου με τη Φαίδρα, ήμασταν στον Λονδίνο οι δύο μας και είχαμε φύγει από το 2012 και ένιωθα ότι η σχέση μας ανθίζει. Δηλαδή ήμασταν 3 χρόνια μαζί και ένιωθα κάθε μέρα πιο ωραία. Περισσότερο ήθελα να κάνουμε ένα πάρτι. Το παιδί με έκανε να σκεφτώ τη δέσμευση του πράγματος». Σήλωσε ο ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου, είναι αδερφή του μπαμπά μου και είναι πολύ κοντινός μου άνθρωπος. Εγώ τη λέω και πνευματική μου μητέρα. Από την εφηβεία και μετά είχα φοβερή επικοινωνία μαζί της. Περισσότερο κουβεντιάζαμε πιο πνευματικά. Είναι βαθύς άνθρωπος, διαβασμένος άνθρωπος, ίσως σε κόντρα για κάποιους με τη δημόσια εικόνα που είχε όταν ήταν στα ουράνια ως τηλεοπτικό πρόσωπο. Στην επιλογή μου να γίνω ηθοποιός, δεν έπαιξε ρόλο, δεν την είχα ως πρότυπο ακριβώς, δεν το σκέφτηκα ποτέ έτσι».