Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς και για τις προτάσεις μας

24 Φεβρουαρίου 2022 07:45

Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς και για τις προτάσεις μας

Οι αισιόδοξες στιγμές συνεχίζονται καθώς η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ευνοώντας τα ζώδια της γης και του νερού.

Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς και για τις προτάσεις μας.

Γεγονός είναι ότι η κατανόηση και η ευαισθησία κυριαρχούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Διαισθητικά μπορούμε να κινηθούμε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς αυτό είναι βέβαιο ότι θα μας οδηγήσει σε στιγμές επιτυχίας και χαράς. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εμάς και για τις προτάσεις μας.

Kαθώς εντυπωσιάζονται από το όραμα μας. Σε προσωπικό επίπεδο, ο συναισθηματισμός κυριαρχεί καθώς νιώθουμε την ανάγκη να αφουγκραστούμε τις βαθύτερες επιθυμίες του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Θέλουμε να θεμελιώσουμε μία σχέση με γερές βάσεις ώστε να υπάρχει μακροβιότητα και υγιή αλληλεπίδραση. Νέες γνωριμίες μέσα από τον χώρο της καριέρας δεν αποκλείεται να υπάρξουν θα μας δώσουν την ευκαιρία να ξανανιώσουμε τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Το έντονο καρδιοχτύπι μπαίνει στη ζωή μας και μας γεμίζει ζωντάνια και κέφι.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη δίνοντας μας την δυνατότητα να διασκεδάσουμε και να περάσουμε μοναδικά.

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν. Να γνωρίσουν νέα πρόσωπα, να ενθουσιαστούν με τις εξελίξεις στη ζωή τους.

Η σελήνη στο πύρινο ζώδιο του τοξότη μας δίνει την δυνατότητα να ασχοληθούμε με πνευματικά αντικείμενα που μας ενδιαφέρουν. Παράλληλα δεν θα διστάσουμε να κάνουμε επαγγελματικές κινήσεις σε εμπόριο, διαφήμιση και επικοινωνία που έχουν να μας προσφέρουν πολλά. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Υδροχόο νωρίς το πρωί βοηθά την επικοινωνία και την επίτευξη των στόχων μας. Μέσα από επαγγελματικές ομάδες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες που θα μας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε προς το μεσημέρι καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία στους Ιχθύες οδηγεί σε υπερβολές, αμετροέπεια, αλαζονικές συμπεριφορές. Που μπορεί να ενοχλήσουν. Τον αργά το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας γειώνει και μας βοηθά να έχουμε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ωριμότητα. Σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορούν να μας βοηθήσουν στην δρομολόγηση των μελλοντικών σχεδίων.

myastro