Πρωταγωνιστής της ΕΡΤ έγινε μπαμπάς!

Συντάκτης: Newsroom

29 Νοεμβρίου 2022 14:10

Πρωταγωνιστής της ΕΡΤ έγινε μπαμπάς!

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Αλέξανδρος Βάρθης αφού πρόσφατα έγινε μπαμπάς.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης που το κοινό έχει αγαπήσει τόσο από τις θεατρικές παραστάσεις όσο και από τις αξιόλογες τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε, έχει γίνει εδώ και λίγους μήνες πατέρας.

Τόσο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Μαρία Βεκιάρη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Με μια θεατρική παράσταση και γυρίσματα για τρεις σειρές ο Αλέξανδρος κάνει έναν καθημερινό αγώνα δρόμου, προκειμένου να μη λείψει από τον γιο του, ο οποίος ήρθε στον κόσμο στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Αναπόφευκτα, ένα παιδί σού αλλάζει όλα τα συναισθήματα, αλλά και το πρόγραμμα. Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς κάνω όλα αυτά που κορόιδευα! Είμαι με ένα κινητό στο χέρι και δείχνω φωτογραφίες του. Ασχολούμαι με τα πάντα, με τις αλλαγές της. πάνας με το μπάνιο του, με τη βόλτα του για να κοιμηθεί», λέει στη Real.

«Τον λέμε ήδη Φίλιππο, ένα όνομα που διαλέξαμε μαζί με τη σύζυγό μου. Δεν είναι όνομα από την πλευρά κάποιου γονέα, γιατί ήδη υπάρχουν παιδιά στην οικογένεια που έχουν πάρει τα ονόματα των γονιών. Δεν θα κάνουμε βάφτιση. Ο γάμος μας ήταν πολιτικός. Έχουμε κάνει ήδη ονοματοδοσία, θέλω αυτό το παιδί να έχει το δικαίωμα της επιλογής. Δεν θέλω να βάλω σε μια διαδικασία ταλαιπωρίας ένα μωρό, σε μια κολυμπήθρα με ξένους ανθρώπους να κοιτούν. Δεν μου αρέσει. Θέλω να μπορεί μόνος του να το αποφασίσει».

Ο Αλέξανδρος μιλά με τρυφερότητα για τη γυναίκα της ζωής του.

«Με τη Μαρία είμαστε δέκα χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε πριν από έναν χρόνο και κάτι. Δεν είναι του χώρου, είναι ιδιωτική υπάλληλος, ένας φυσιολογικός άνθρωπος (γελάει)! Γνωριζόμασταν αρκετό καιρό πριν γίνει κάτι μεταξύ μας ήμασταν πρώτα φίλοι και μετά ήρθε η σχέση. Είμαστε μαζί δέκα χρόνια πια και έχουμε ένα παιδί. Η γυναίκα μου με γειώνει. Μου λέει “η δουλειά σου είναι σημαντική και το καταλαβαίνω, αλλά εδώ ζούμε τώρα”. Επιθυμία μου είναι να κρατώ την προσωπική μου ζωή μακριά από τους προβολείς».

Τηλεοπτικά, ο ταλαντούχος ηθοποιός «χτυπά» τριπλά, με ρόλους σε τρεις ενδιαφέρουσες σειρές. «Είναι τρεις πολύ διαφορετικοί τύποι. Στη σειρά “Γέφυρα”, που προβάλλεται στον ANTI Plus και πρόσφατα και στον ΑΝΤ1, ο ρόλος μου είναι ένας σκοτεινός τύπος και νομίζω ότι είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος της σειράς Στη σειρά “Φλόγα και άνεμος” της ΕΡΤ1 υποδύομαι έναν δημοσιογράφο που γοητεύεται από την Κυβέλη, παρακολουθεί την πορεία του έρωτά της με τον Γιώργο Παπανδρέου και γράφει ένα μυθιστόρημα που ονομάζεται “Φλόγα και άνεμος”.

Στη σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι”, επίσης στην ΕΡΤ1, υποδύομαι έναν χαρακτήρα εκτός της βασικής ιστορίας. Τον βλέπουμε να χωρίζει από την Αννα, που παίζει η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, αλλά παρ’ όλα αυτά θέλει να βρίσκονται και επιμένει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Εισχωρεί στην προσωπική ζωή της πρώην γυναίκας του. Εχω κάνει πολλές φορές το καλό παιδί, αλλά νομίζω ότι μου πάει λίγο το κακό παιδί, έχει περισσότερο ενδιαφέρον για εμένα», καταλήγει.