Πρόταση-βόμβα του Big Brother στον Ηλία Ψινάκη! Ποια διάσημη κωμική ηθοποιό προσέγγισε επίσης η παραγωγή

9 Ιουλίου 2021 08:20

Πρόταση-βόμβα του Big Brother στον Ηλία Ψινάκη! Ποια διάσημη κωμική ηθοποιό προσέγγισε επίσης η παραγωγή

Τι κι αν βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Τσαλίκη για την παρουσίαση του Big Brother; Στον ΣΚΑΪ ποντάρουν πολλά στο ριάλιτι εγκλεισμού και μάλιστα είναι έτοιμοι για προτάσεις που θα προκαλέσουν πάταγο.

Το Big Brother είναι ένα μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει το κανάλι του Φαλήρου. Στόχος είναι να βγει στον αέρα στο τέλος Αυγούστου για να προλάβουν τον ανταγωνισμό. Και γι’ αυτό οι εξελίξεις τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα.

Ετσι για την πολυδάπανη παραγωγή του σταθμού πέφτουν στο τραπέζι απίθανα ονόματα!

Ψίθυροι που «κυκλοφορούν» στους διαδρόμους του καναλιού θέλουν τον πρώτο στόχο να είναι ο Ηλίας Ψινάκης! Ο μάνατζερ και πρώην δήμαρχος είναι ο διακαής πόθος του καναλιού και οι πιέσεις είναι πολύ έντονες.

Στο στόχαστρο της παραγωγής του ριάλιτι βρίσκεται και η κωμική ηθοποιός Σοφία Μουτίδου η οποία κάνει κλικ στο κοινό.

Η διαφορά του φετινού Big Brother σε σχέση με το περσινό είναι ο mix and match συνδυασμός απλών καθημερινών ανθρώπων και celebrities απ’ όλους τους χώρους. Ένα πρότζεκτ που ακολούθησε με επιτυχία τη φετινή χρονιά η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1.

Να σημειώσουμε ότι παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι κατά 99% ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Ενώ η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα θα είναι η σχολιάστρια των δρώμενων στο Big Brother!