Πτώση 39χρονου απ’ τον 3ο όροφο στη Βούλα: αθώα, με περιοριστικούς όρους η κατηγορούμενη σύντροφός του (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 28 Μαρτίου 2019 21:00

Η πτώση του 39χρονου από διαμέρισμα στη Βούλα είναι ένα θέμα που συζητιέται πολύ τις τελευταίες μέρες. Όλοι περιμένουν πώς και πώς ν’ αναρρώσει -σώθηκε από θαύμα ο άντρας, είναι γεγονός αυτό- για να εξηγήσει πώς ακριβώς προκλήθηκε. Προς το παρόν, ελεύθερη αφέθηκε η κοπέλα που είχε κατηγορηθεί αρχικά για το συμβάν. Πλην όμως, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει. Πάντως, τα πρώτα λόγια του 39χρονου ήταν αναφορικά με την Ελληνολιβανέζα σύντροφό του: «Αυτή με έσπρωξε», είπε. Η κοπέλα, όμως, έδωσε τη δική της εξήγηση γι’ αυτές τις ατάκες, που τη θέλουν υπαίτια.

Δήλωσε πως δεν ευθύνεται εκείνη για την πτώση του συντρόφου της και ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί του, τον κλείδωσε στο μπαλκόνι προκειμένου να διαφυλάξει την σωματική της ακεραιότητα. Eυχήθηκε μάλιστα να γίνει γρήγορα καλά για να πει την πραγματική αλήθεια.

Ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ένας άνθρωπος ο οποίος καλεί απεγνωσμένα προσπαθώντας με τις λιγότερες σωματικές δυνάμεις του να αποκρούσει μια επίθεση δεν καλεί τρεις φορές την αστυνομία λέγοντας «Ελάτε να με σώσετε» . Ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, παράνοιας, παραφροσύνης και εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα αποτελέσματα φέρνει η υπερβολική, εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών. Ας ευχηθούμε μέχρι τη δίκη να αποδειχθεί η αλήθεια και πιστεύω ότι η τοξικολογική εξέταση με τη λήψη αίματος και ούρων, η ιατροδικαστική εξέταση σε συνδυασμό με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα αποδείξει τον βαθμό ψυχικής και σωματικής εξάρτησης του 39χρονου συντρόφου της αλλά και την αθωότητά της».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.