Πώς απέδρασε απ’ τον σεΐχη σύντροφό της με το παιδί της η Αφροδίτη Μπάρμπα – όλα όσα είπε

19 Νοεμβρίου 2018 16:00

Έζησε σ’ ένα «χρυσό κλουβί», αλλά κατάφερε κι απέδρασε. Επιτέλους. Με το παιδάκι της, το σημαντικότερο στη ζωή της. Ο λόγος για την εστεμμένη Αφροδίτη Μπάρμπα, που έζησε ένα Γολγοθά «πακέτο» μ’ έναν επίπονο χωρισμό στο πλευρό του σεΐχη άντρα της.

Το στέμμα της Miss Playboy 2011 ήταν για την Αφροδίτη  το διαβατήριο για μια νέα ζωή. Τότε δεν το γνώριζε. Το νεαρό κορίτσι με την εξωτική ομορφιά συγκέντρωσε τα βλέμματα των αρσενικών, όμως την καρδιά της «έκλεψε» ένας σεΐχης. Ερωτεύτηκαν σχεδόν κεραυνοβόλα και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν ένα κοριτσάκι και θα πίστευε κανείς πώς η ευτυχία τους είχε φτάσει στο απόγειό της, όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι.

Η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή «Μαζί σου» την μελαχρινή καλλονή, η οποία περιέγραψε on air πώς ο παράδεισος στον οποίο ζούσε έγινε κόλαση και αποκάλυψε πώς κατάφερε να αποδράσει από αυτόν. «Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετέs μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα…», εξομολογήθηκε.

«Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…».