Πώς υποτίμησε -στο μάξιμουμ- ο Putin τον Τσίπρα (βίντεο)

10 Δεκεμβρίου 2018 14:10

Κάθε αρχή και δύσκολη και η πραγματικότητα είναι πως, μετά τα 3,5 χρόνια που είχε να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα, τα πράγματα δεν ήταν… ανθηρά. Στην αρχή τουλάχιστον, αφού, κατά την έλευση του, δεν τον υποδέχθηκε σχεδόν κανένας! Τα σχόλια κάτω από τη επίμαχη δημοσίευση του βίντεο από το Σπούτνικ είναι εξαιρετικά καυστικά. Πρόκειται για ένα βίντεο που δεν έχει πάρει τις διαστάσεις που θα έπρεπε, καθώς τα περισσότερα ΜΜΕ το απέκρυψαν.

Σε ένα εξ αυτών αναφέρεται:

«Στην υποδοχή ήταν: Ο πρέσβης,ο πρόξενος,ο στρατιωτικός ακόλουθος και…ίσως ο καφετζής της πρεσβείας»

Ο Vladimir Putin, με αυτό τον τρόπο, υποτίμησε τον Τσίπρα και του έστειλε το πρώτο μήνυμα λίγες ώρες πριν συναντηθούν.

Πρόκειται σαφέστατα για μία όχι τυχαία εικόνα, καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος αν και δεν το έδειξε στην συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα πριν δύο ημέρες, νιώθει οργή για τον Έλληνα Πρωθυπουργό, καθώς έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών το καλοκαίρι.

Επίσης ο Putin δεν βλέπει με καλό μάτι το άνοιγμα του Τσίπρα προς την αμερικανική πλευρά και ήθελε να του στείλει ένα τελεσίγραφο. Εικόνες οι οποίες δεν έχουν ξανασυμβεί. Μάλιστα το πρόσωπο του Έλληνα του πρωθυπουργού τα λέει όλα!

Βίντεο εδώ:  https://www.crashonline.gr/paraskinio/1296046/etsi-tapeinose-ton-tsipra-o-v-poutin-emeine-pagaki-o-prothypourgos-vinteo/