Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Τρυφερές στιγμές σε νυχτερινή έξοδο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

13 Ιουλίου 2022 17:49

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πραγματοποίησαν μία σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, Πύρρος Δήμας και η πρωταθλήτρια του στίβου και πρώην παίκτρια του «Survivor» Αφροδίτη Σκαφίδα, διατηρούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Εντούτοις, πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να βγουν το βράδυ και να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Μαζί τους ήταν και φίλοι τους.

Για την ακρίβεια, πήγαν στη «Fantasia» και απόλαυσαν το πρόγραμμα του Nίκου Οικονομόπoυλου, του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ήβης Αδάμου.

Ήταν μάλιστα διαχυτικοί. Η Σκαφίδα αγκάλιαζε και χάιδευε τον αγαπημένο της και εκείνος από την πλευρά του, την κοιτούσε μέσα στα μάτια.

Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε πολλές τρυφερές στιγμές των δύο τους.

Η επικοντίστρια Σκαφίδα έχει κάνει τον Δήμα να χαμογελάει και πάλι. Τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, Αναστασίας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της αθλήτριας.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του κοινή εμφάνιση σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη. Κατά πληροφορίες, η σχέση άρχισε τον περασμένο Αύγουστο όταν βρέθηκαν καλεσμένοι σε γιορτή. Συζήτησαν και αντιλήφθηκαν πως έχουν πολλά κοινά.

Αναφερόμενη στο νέο κεφάλαιο της ζωής της, η Σκαφίδα είπε πρόσφατα: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια πάρα πολύ όμορφη φάση στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει απ’ το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου.

Δεν θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός, απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική».