“γεια – the musical”: Έρχεται την νέα σεζόν

5 Μαΐου 2022 23:46

Δέσποινα Βανδή: Άγριο γλέντι στο διαδίκτυο με το photoshop του αιώνα!

2001: ένα άλμπουμ βρίσκεται στα χείλη και στα αυτιά όλων, χορεύεται παντού, γίνεται τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα μέρες!

«Γεια»: Το υπογράφει ο Φοίβος, τραγουδά η Δέσποινα Βανδή και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το 2002, ο δημιουργός και η ερμηνεύτρια του «γεια» παραλαμβάνουν το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.
Την επόμενη χρονιά το «Gia» η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου – κατακτά τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας και γίνεται Νο 1.

2022: Το «Γεια» ένα από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας γίνεται μιούζικαλ σε σενάριο και σκηνοθεσία Δημήτρη Μαλισσόβα. Τα τραγούδια που αγαπήθηκαν τόσο από το κοινό που συγκέντρωσαν περισσότερες από 90.000.000 προβολές στο youtube και  10.000.000 streams στο spotify, έρχονται στη σκηνή σε μία παράσταση που θα αφήσει εποχή.

«γεια – the musical»
Μια παραγωγή με την υπογραφή της People Entertainment Group, της εταιρίας που ευθύνεται για τις πιο επιτυχημένες  υπερπαραγωγές μιούζικαλ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Θα είναι πρωταγωνίστρια η Δέσποινα Βανδή;

Αν και ακόμα δεν εχουν γίνει γνωστοί οι συντελεστές του μιούζικαλ πολλοι αναρωτιουνται αν θα είνια πρωταγωνίστρια η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για τον Φοίβο και για την «χρυσή» εποχή που συνεργάστηκαν: «Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για τον Φοίβο που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος «Γεια», ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική.Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 15 με 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις…» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.