«Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν μπορώ να πάρω τα παιδιά από το σχολείο»

Δημοσιεύθηκε: 06/10/2020 10:46
"Μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν μπορώ να πάρω τα παιδιά από το σχολείο"

Ο δικηγόρος του Δούκα Σεβαστου στις άγριες μέλισσες κατά κόσμον Γιάννης Νταλιάνης μιλάει για την εμπειρία του στην επιτυχημένη σειρά αλλά και τις δυσκολίες που απέκτησε μετά την δημοσιότητα

«Ηταν πολύ δύσκολες σκηνές και κυρίως στο γεγονός ότι είχες να κάνεις με πάρα πολλούς ηθοποιούς. Ήταν σχεδόν όλο το team των ηθοποιών και πάρα πολλοί κομπάρσοι. Ειδικά στο δικαστήριο, κάποια στιγμή δούλευε δίπλα ένα συνεργείο που χρησιμοποιούσε τρυπάνι και έπρεπε ο εξαίρετος φίλος και ηθοποιός, Γιώργος Γάλλος να κάνει την κατάθεση του. Κάθε λίγο τον σταματούσε το τρυπάνι. Πολύ δύσκολη συνθήκη.

«Έχω δει την ανταπόκριση του κοινού και στο δρόμο. Εγώ δεν έβλεπα τις Μέλισσες, ομολογώ, αλλά η απήχηση είναι απίστευτη. Δεν μπορώ να πάρω τα παιδιά από το σχολείο και έρχονται και με ρωτάνε για τις Μέλισσες! Έχω, επίσης, ήδη δύο προτάσεις για να… αναλάβω δίκες! Βέβαια έχω και τις δυσάρεστες εκπλήξεις όταν μου λένε κάποιοι ότι είμαι κακός. Σε ένα καφέ πλάι στο θέατρο Πορείο, όπου πάντα με κερνούσαν, μου είπαν πως δεν θα μου δίνουν ξανά τυρόπιτα γιατί έχεις γίνει πολύ κακός» πρόσθεσε με χιούμορ.

Επίσης, ο ηθοποιός μίλησε για την χρόνια σχέση του με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Είναι συζυγός μου, έχουμε δυο κόρες μαζί και δεν δίνουμε δικαιώματα για τίποτα παραπάνω. Δεν μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Απεναντίας, όμως, δουλεύουμε πολλές φορές μαζί όπως και στη νέα παράσταση που σκηνοθετώ εγώ και παίζει εκείνη».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.