“Οι βασίλισσες γεννιούνται τον Ιούλιο” & η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στη δική της (φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2019 22:00

Σε πρώτο χρόνο, ακριβώς διότι ίσως μπερδευτήκατε απ’ το “Queens are born in July” (εδώ, αγγλιστί, στον τίτλο, στα ελληνικά), να σας πούμε ότι η διαχρονική “βασίλισσα” της glam pop Debbie Harry γεννήθηκε την 1η Ιουλίου. Και τώρα στο θέμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαμά και κόρη στα παρασκήνια της παράστασης “Το δικό μας σινεμά” όπου και πρωταγωνιστεί, ως γνωστόν, η τραγουδίστρια: Η Μελίνα Νικολαΐδη φορούσε μία καρό φούστα, μαύρο τοπ και μία γαλάζια κορδέλα στα μαλλιά, με πιο boho στιλ σε σχέση με την μητέρα ροκ μητέρα της η οποία φορούσε μπλούζα με το παραπάνω μότο.

Κορίτσι του Ιουλίου, η Δέσποινα γιορτάζει τα γενέθλιά της στις 22 Ιουλίου -προτελευταία μέρα των Καρκίνων, που σημαίνει πως επηρεάζεται εξίσου απ’ τους Λέοντες-και το διατρανώνει. Με τον τρόπο της.

Η Δέσποινα Βανδή δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με τον γνωστό συνθέτη, Θανάση Πολυκανδριώτη, που είχε πάει, για να παρακολουθήσει την παράσταση, κάνοντάς της ασφαλώς μεγάλη τιμή. Εκεί και η μικρή Μελίνα που αφιερώνει όσο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο έχει η διάσημη μαμά της στη “βασίλισσά” της.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη και τον συνθέτη, Θανάση Πολυκανδριώτη / Φωτογραφία: NDP

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Θανάση Πολυκανδριώτη / Φωτογραφία: NDP