«Πόλεμος» Ακρίτα-Στάη εν όψει: «Οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε με πολιτικούς» – τι είπε η Έλλη στο Προεδρικό με Μητσοτάκη-Τσίπρα

Δημοσιεύθηκε: 26 Ιουλίου 2019 01:05
"Πόλεμος" Ακρίτα-Στάη εν όψει: "Οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε με πολιτικούς" - τι είπε η Έλλη στο Προεδρικό με Μητσοτάκη-Τσίπρα

Η Έλλη Στάη μπορεί να πέρασε πολύ καλά στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, μπορεί να είχε τετ-α-τετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως, «μπήκε στο μάτι» της συναδέλφου (της), δημοσιογράφου και πολυγραφότατης Έλενας Ακρίτα. 

Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

Η δημοσιογράφος φάνηκε να γελά και να διασκεδάζει με τον πρωθυπουργό, χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει γνωστό τι είπαν οι δυο τους. «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Edit.

Επειδή τωρα διάβασα κάποια σχόλια σε αυτή την ανάρτηση: δεν ενδιαφέρει ούτε η πρσωπική της ζωή, ούτε η εμφάνιση της. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι οι δημοσιογράφοι δεν χαριεντιζόμαστε κατ’ αυτόν – ή κατ’ ουδένα – τρόπο με τους πολιτικούς. Είναι αντιδεοντολογικό to say the least», έγραψε η Έλενα Ακρίτα αναρτώντας και μία φωτογραφία της Έλλης Στάη και του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη δεξίωση.

Τι αναμένεται; «Πόλεμος» – to say the least, για να… κοπιάρουμε την Έλενα (με χάρη και καμάρι).

Τι είπε η Έλλη Στάη με Μητσοτάκη-Τσίπρα

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ανκοργούμαν έδωσε συγχαρητήρια και φάνηκε να του ζήτησε επαγγελματικό ραντεβού που συμφώνησε εκείνος, αν κρίνουμε απ’ το χαμόγελο της επιτυχίας που είχε στη συνέχεια, με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως, είχαν  κι άλλες εκκρεμότητες. Απ’ το παρελθόν.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πλέον, μπαίνοντας στο Προεδρικό ο είχε εναγκαλισμό μετά σταυρωτού φιλιού με τη «σιδηρά κυρία των ΜΜΕ. Η Έλλη φάνηκε να συνέχισε ένα είδος πολιτικού φλερτ (αν μπορεί να ονομαστεί έτσι) που είχε αρχίσει από τότε που του πήρε συνέντευξη και τα καρντάσια του «Ράδιο Αρβύλα» είχαν δημοσιοποιήσει το backstage, που ήθελε την Έλλη να «παραπονιέται» κομψά γιατί δεν της έκανε ακόμα πρόταση για να πολιτευθεί.

Αυτή τη φορά στους δροσερούς κήπους του Προεδρικού η Στάη ζήτησε από τον Τσίπρα επαγγελματικό ραντεβού. Το ίδιο ζήτησε και ένας άλλος δημοσιογράφος. Εκείνος, ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους λέγοντάς τους να έλθουν και οι δυο μαζί ή ξεχωριστά, με τη δημοσιογράφο να χαμογελά και να του λέει: «Μόνη μου δεν έρχομαι, είναι επικίνδυνο». ΟΚ.

TIP

Μια «αστρο-παρένθεση»: Όταν δύο αρχηγίνες αποφασίζουν να έρθουν αντιμέτωπες -και στην περίπτωση Έλλης-Έλενας μιλάμε για κυρίαρχες της φωτιάς (Κριός η Έλλη) και του νερού (Καρκίνος η Έλενα)- τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Απολύτως.

ΝΤΟΝ.Α. 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.