Μύκονος, μέρος ΙΙ: “Σφραγίστηκε” και το κλαμπ με τις πλέον σέξι υπάρξεις (φωτογραφίες)

24 Ιουλίου 2019 19:27

Τα “τσακάλία” της εφορίας έχουν αλώσει την Μύκονο και ψάχνουν ανελλιπώς για παραβάσεις. Εννοείται, βρίσκουν παρά το γεγονός ότι πολλοί -επί μακρόν, δεν είναι νέο το φαινόμενο- χαρακτηρίζουν τους λοκάλ επιχειρηματίες “αισχροκερδείς”, καθώς οι τιμές στα πάντα όλα τη hot season στο “ασπρονήσι” είναι απλησίαστες. Έτσι απλά.

Λουκέτο, λοιπόν, για να μην μακρηγορούμε, 48 ωρών μόνο βέβαια, όπως στο εστιατόριο του Nusret τις προάλλες, μπήκες στο πριβε κλαμπ “Moni”, όπου συχνάζουν οι πιο όμορφες γυναίκες της Μυκόνου.

Το επέβαλαν οι «Ράμπο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο που διενήργησαν προχθές βράδυ, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις.

Λουκέτο 48 ωρών

Μετά το διάσημο Bombonierre, τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων, σφράγισαν για 48ωρες και το κλαμπ “Moni”, το οποίο είναι γνωστό στο νησί για τις εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις και την ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί σωρεία αποδείξεων και παρά τις ενστάσεις των ιδιοκτητών της επιχείρησης που υποστήριζαν το αντίθετο, τελικά επέβαλαν 48ωρο λουκέτο.

Αυτές τις μέρες στη Μύκονο βρίσκονται παραπάνω από τέσσερα κλιμάκια της ΑΑΣΕ, που σαρώνουν κυριολεκτικά τις παραλίες και τα μπιτς μπαρ, τα μαγαζιά στα σοκάκια της Χώρας αλλά και σε πιο απομακρυσμένα σημεία, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους non stop, αναφέρει το protothema.gr, στην καρδιά μιας σεζόν που οι τζίροι των περισσότερων επιχειρήσεων εμφανίζουν πτώσης της τάξεως του 20% και 30%. Όχι για την Μύκονο όμως – να τα λέμε κι αυτά. Εκεί, η πτώση είναι πολύ μικρότερη.

TIP

Όπως και να ‘χει, οι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους αδιάκοπους ελέγχους και την επιβολή προστίμων «με το παραμικρό», όπως υποστηρίζουν. Σκέφτονται, δε, διάφορους τρόπους για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους.

Από την άλλη τα κλιμάκια των φορολογικών εκλεκτικών μηχανισμών έχουν πάρει εντολή να παραμείνουν στο νησί λειτουργώντας ακόμα και ως φόβητρο προς τους επίδοξους παραβάτες, συνεχίζοντας κανονικά τους ελέγχους, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη.

mykonos-club-tessera
moni01

 

mykonos-club-triajpg