Ράδιο Αρβύλα – Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή – Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι…»

14 Δεκεμβρίου 2021 20:42

Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή - Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι…»

Μαυροντυμένοι και προβληματισμένοι εμφανίστηκαν στη σημερινή εκπομπή οι υπόλοιποι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα. Με τον Αντώνη Κανάκη να παίρνει τον λόγο για να εξηγήσει γιατί τελικά κάνουν τη σημερινή εκπομπή.

Ράδιο ΑρβύλαΑντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή – Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι…».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν όταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας. Η επόμενη ήταν με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Είναι σοκ και λες και ζούμε μια εξωσωματική εμπειρία. Τσιμπάμε τους εαυτούς μας για το αν αυτό που ζούμε είναι πραγματικότητα. Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα είναι… Γιατί η σάτιρα και το Ράδιο Αρβύλα είναι μία συναισθηματική κατάσταση. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά».

https://youtu.be/IbHEq6CT2pE