Ράδιο Αρβύλα: Οριστικό! Πότε κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Συντάκτης: Newsroom

5 Αυγούστου 2022 10:00

Ράδιο Αρβύλα: Οριστικό! Πότε κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Οριστικοποιήθηκε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ότι δεν πρόκειται να συμπέσουν οι Ράδιο Αρβύλα και ο Εκατομμυριούχος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή. Παρά τις προσπάθειες και τις συζητήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη ήταν ανένδοτη.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέμειναν στο συμβόλαιό τους που προβλέπει την ώρα έναρξης της εκπομπής τους και δεν έκαναν πίσω. Έτσι ο Εκατομμυριούχος θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν και θα σταματήσει (μην ξεχνάτε ότι έχουμε και αλλαγές στο πρόγραμμα λόγω του Μουντιάλ) όταν οι Αρβύλα βγουν ξανά στις οθόνες μας.

Πότε όμως αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η παρέα από τη Θεσσαλονίκη; Όλα δείχνουν ότι έχει κυκλωθεί η 21η Νοεμβρίου ως ημερομηνία έναρξής τους. Πάνω σε αυτή την ημερομηνία δουλεύουν και συγκεντρώνουν ήδη τα πρώτα βίντεό τους. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός ότι το φινάλε του Εκατομμυριούχου είναι προγραμματισμένο για τις 18 Νοεμβρίου.

Οι Αρβύλα αναμένεται να μας κάνουν παρέα μέχρι το Πάσχα του 2023. Όπως έκαναν και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Και από κει και πέρα, μέχρι το τέλος της νέας σεζόν θα επανέλθει ο Εκατομμυριούχος.

Οι Ράδιο Αρβύλα θα ρίξουν το κύριο βάρος της σάτιράς τους στην πολιτική επικαιρότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι βρισκόμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο.

Ο Αντώνης Κανάκης εδώ και πολύ καιρό μαζί με τους στενούς του συνεργάτες μελετά κάποιες νέες ενότητες στην εκπομπή χωρίς αυτή να αλλάξει μορφή,. Αφού ούτε το κοινό ούτε οι Αρβύλα αγαπούν τις αλλαγές.

Όσο για τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν ότι η τριάδα μπορεί να γίνει ξανά τετράδα, αυτές δεν φαίνεται να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η τριάδα τα πήγε πάρα πολύ καλά, παρά τις αναταράξεις της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και συνεχίζει κανονικά. Είπαμε ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν είναι υπέρ των ριζοσπαστικών αλλαγών. Και εμπιστεύεται απόλυτα τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, με τους οποίους εδώ και πολλά χρόνια είναι… μια γροθιά.

Ο μιντιάκιας