Ράδιο Αρβύλα: το ξαφνικό θρίλερ ανάμεσα σε Κανάκη και Open και το βέτο για το συμβόλαιο! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

7 Αυγούστου 2021 09:00

Ράδιο Αρβύλα: το ξαφνικό θρίλερ ανάμεσα σε Κανάκη και Open και το βέτο για το συμβόλαιο! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Όλα δείχνουν ότι πλέον είναι θέμα ωρών η ανακοίνωση της παραμονής των Ράδιο Αρβύλα στο Open. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες δημιουργήθηκε ένα θρίλερ. Κι αυτό γιατί φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα με το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Ο Αντώνης Κανάκης άκουσε την επιθυμία του καναλιού και… κλώτσησε. Συγκεκριμένα, ο σταθμός μιλούσε για διετές συμβόλαιο, κάτι που ο μίστερ Αρβύλα δεν το δέχθηκε.

Από την αρχή των συζητήσεων εκείνος ξεκαθάρισε πως η όποια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει χρονικό ορίζοντα μιας σεζόν. Όχι δύο. Κι εκεί φάνηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο παρουσιαστής δεν έκανε πίσω ούτε βήμα και επέμενε στην απόφασή του να μιλήσει μόνο για μονοετές συμβόλαιο. Τελικά, ο σταθμός έκανε πίσω. Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, ενώ θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως τις 15 Ιουνίου. Κι αυτό ήταν απαίτηση του Κανάκη όπως και εβδομαδιαία παρουσία του Βινυλίου.

Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει πάντως δύο πράγματα. Το πρώτο είναι η ώρα έναρξης των Αρβύλα που δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν να ξεκινούν μετά το δελτίο ή στην prime ζώνη.

Και το άλλο πόσες φορές θα μεταδίδεται την εβδομάδα. Πολύ δύσκολα θα τους βλέπουμε καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου. Το πιο πιθανό είναι οι εκπομπές να μεταδίδονται τρεις ημέρες την εβδομάδα.