Ραδιοφωνική παραγωγός του BBC για μία ημέρα η Angelina Jolie

28 Νοεμβρίου 2018 12:55

Η Angelina Jolie θα παρουσιάσει την εκπομπή Radio 4’s Today στις 2 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο του χριστουγεννιάτικου προγράμματος του BBC Radio. 

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης, η οποία είναι ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αναμένεται να προσκαλέσει μια σειρά φιλοξενούμενων, συμπεριλαμβανομένων προσφύγων και επιζώντων συγκρούσεων για να συζητήσουν για την παγκόσμια προσφυγική κρίση και να εξετάσουν  λύσεις όσον αφορά τη βία κατά των γυναικών στις εμπόλεμες ζώνες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι προετοιμασίες είναι ήδη σε εξέλιξη, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Jolie, η οποία δήλωσε ότι είναι «ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία να αξιοποιήσει την παγκόσμια εμπειρία και το δίκτυο του BBC για να διερευνήσει πρακτικές λύσεις σε πιεστικά θέματα της εποχής μας».

Το 2014 απένειμε τιμητική διάκριση στην ηθοποιό η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου για τις υπηρεσίες της στην εξωτερική πολιτική της χώρας και την εκστρατεία για τον τερματισμό της σεξουαλικής βίας στις εμπόλεμες ζώνες.

Το BBC κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου 22 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον διευθυντή ραδιοφώνου και μουσικής, έχει προγραμματίσει ειδική εκπομπή με τους Take That την Ημέρα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά, μια αποκλειστική ωριαία συνέντευξη με την Brigitte Bardot.