Ραφαέλα Ψαρρού: δείτε τι έπαθε από μια θαλάσσια ανεμώνη (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 09:00

Ραφαέλα Ψαρρού: δείτε τι έπαθε από μια θαλάσσια ανεμώνη (φωτογραφία)

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην όμορφη Κύθνο και δημοσιεύουν αρκετά στιγμιότυπα από το νησί

Το πιο πρόσφατο story από το Instagram που δημοσίευσε η Ραφαέλα Ψαρρού ήταν ένα ατύχημα που είχε την ώρα που κολυμπούσε στην θάλασσα. Μια θαλάσσια ανεμώνη κόλλησε πάνω της και το σημάδι που της άφησε ήταν πολύ μεγάλο. Το εξάνθημα που προκλήθηκε στα οπίσθιά της όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είναι μεγάλο και επώδυνο. Αφού άφησε ένα σημάδι το οποίο προκαλεί έντονο πόνο και φαγούρα μαζί.

«Όταν οι διακοπές σου ξεκινάνε κάπως έτσι ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις τέλεια. Τι με τσίμπησε; Ανεμώνη». Έγραψε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Ψαρρού στην φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η Κύθνος είναι ένας αγαπημένος προορισμός του γνωστού ζευγαριού. Μάλιστα φέτος είναι η δεύτερη φορά που την επισκέπτονται για να ξεκουραστούν.

Ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της. Δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας». Είπε ο κριτής  του GNTM Γιώργος Καράβας στο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή».

φωτογραφία: Instagram