Ραφαήλ Καρυωτάκης: Η γη της Ελιάς, το «καυτό» spoiler και το bullying

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιουνίου 2022 15:42

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Η γη της Ελιάς, το «καυτό» spoiler και το bullying

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης ήταν καλεσμένος στο «Night Out» στο Mega με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης μίλησε για τη «Γη της Ελιάς» και τον ρολο του Λεωνίδα, για τα social και το TikTok αλλα και για το bullying που βίωσε στην εφηβία.

Ο ρόλος στη «Γη της Ελιάς» και το spoiler

«Θεωρώ τον εαυτό μου παρά πολύ τυχερό που στην πρώτη μου δουλειά συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Πέρα από αυτό με τον Αντρέα Γεωργίου μίλησα για πρώτη φορά, όταν μου έστειλε μήνυμα στο Instagram. Μου ζήτησε τον αριθμό μου, πέρασα ένα casting με βίντεο».

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος θα συνεχίσω και στη δεύτερη χρονιά. Θα γίνει ένα πάρα πολύ ακραίο έγκλημα στο τελευταίο επεισόδιο συγκεκριμένα. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες μπορώ να πω όμως ότι σίγουρα θα εμπλακώ».

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από το TikTok και μέχρι στιγμής το προφίλ του αγγίζει τους 1 εκατομμύριο ακολούθους:

«Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να προσέχουμε τι ποστάρουμε. Ακόμα και κάποιος που έχει πέντε followers μπορεί να ανεβάσει κάτι άκρως προσβλητικό. Σε δευτερόλεπτα μπορεί να γίνει viral και να πέφτουν όλοι πάνω του να τον φάνε, όπως έγινε και με το περιστατικό με το γατάκι. Τράβηξε αυτό το απαίσιο story και ο κόσμος έπεσε πάνω του. Νομίζω ότι δεν διαφέρει πάρα πολύ το να έχεις 5 ακόλουθους με το να έχεις 1 εκατομμύριο, περισσότερο ρόλο παίζει το να είσαι άνθρωπος και να σέβεσαι ότι μπορεί κάποιος να πληγωθεί»

Για για το bullying που δέχτηκε στην εφηβική του ηλικία, είπε: «Έχω περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Από τα 14 μου ξεκίνησε όλο αυτό, κράτησε μέχρι τα 22-23 που είναι ότι θα σταματήσω να επηρεάζομαι από την άποψη του κόσμου και πως πρέπει να συμβιβαστώ με κάποια πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Σε εκείνη την ηλικία άρχισα να δέχομαι καταστάσεις.

Έχω δεχτεί και bullying αρκετά αισχρό. Αλλά δεν ήταν σε μορφή επίθεσης, ήταν απλά ότι είχαν θεωρήσει κάτι δεδομένο, το οποίο μου έριχναν συνέχεια. Δεν έχει μεγάλη σημασία το γιατί με κορόιδευαν.

Είχα φτάσει στο σημείο να ακούω δυο φίλους μου να μιλάνε χαμηλά και να νομίζω ότι λένε για μένα. Σε κάποια φάση κλείστηκα εντελώς μέσα στο σπίτι, ασχολήθηκα με τον εαυτό μου, είπα φτάνει. Δεν ήταν εύκολο, θέλει δουλειά με τον εαυτό σου, να τον μάθεις και να τον αγαπήσεις. Ακούγεται κοινότυπο, όταν το άκουγα και εγώ έλεγα “έλα, πόσο basic”, αλλά αυτό ήταν».