Ραφαήλ Καρυωτάκης: ο διάσημος TikToker είναι η νέα επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

5 Ιανουαρίου 2022 09:50

Ραφαήλ Καρυωτάκης: ο διάσημος TikToker είναι η νέα επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς

Ένα νέο μέλος εντάχθηκε πριν από λίγες ημέρες στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου. Η γη της Ελιάς  θα γνωρίσει ανατροπές και συναρπαστικές εξελίξεις με τον νέο αυτόν χαρακτήρα.

Ραφαήλ Καρυωτάκης: ο διάσημος TikToker είναι η νέα επιλογή του Ανδρέα Γεωργίου για τη Γη της Ελιάς.

Το πρόσωπο που επιλέχθηκε αποτελεί άσσο στο μανίκι του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος διαλέγει πάντα πολύ προσεκτικά τα πρόσωπα που συνεργάζεται. Το υποκριτικό ταλέντο σε συνδυασμό με την εμφάνιση και την επιρροή ήταν πολλές φορές οι παράγοντες που «απογείωσαν» τις σειρές του. Κι αυτή τη φορά φαίνεται ότι η επιλογή του δεν θα τον απογοητεύσει.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης κατάγεται από την Κρήτη και είναι ο Λεωνίδας της Γης της Ελιάς. Και είναι ένα πρόσωπο γνωστό και πολύ εξοικειωμένο με τις κάμερες. Πρόκειται για τον Έλληνα βασιλιά του TikTok με τους 1,5 εκατομμύρια ακολούθους περίπου. Η γνωστή πλατφόρμα των social media τον «χρυσώνει» για κάθε βίντεο που ανεβάζει, προσφέροντας του ένα σημαντικό εισόδημα. Συνεργάζεται και με άλλους TikTokers του εξωτερικού, με τους οποίους, μάλιστα, ανταλλάσσουν δουλειές.

Ενώ η καριέρα του στον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι ευκαταφρόνητη.

Δηλώνει τυχερός που στην πρώτη του τηλεοπτική δουλειά βρίσκεται δίπλα σε τόσα μεγάλα ονόματα της υποκριτικής. Αν και στην αρχή ένιωσε αμήχανα.

Ο ρόλος του στη Γη της Ελιάς

Ο νέος χαρακτήρας που εισέβαλλε στη Γη της Ελιάς θα βάλει φωτιά στα επόμενα επεισόδια. Ο Λεωνίδας είναι ο νέος εργάτης που έπιασε στους ελαιώνες των Βρεττάκων.

Ο Λεωνίδας θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα, ενώ ο χαρακτήρας του θα είναι εκρηκτικός. Η Άννα θα γνωριστεί μαζί του και ένα νέο ειδύλλιο θα ξεκινήσει. Άλλωστε, ο Λεωνίδας δεν περνά απαρατήρητος. Η Άννα προσπαθεί να ξανά φτιάξει τη ζωή της, με το ενδιαφέρον της να στρέφεται αλλού.

Ποια μυστικά κρύβει ο Λεωνίδας στην γη της ελιάς και τι ανατροπές θα φέρει στις ζωές των πρωταγωνιστών; Μαζί με την Άννα. Τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει γυρίσματα για τη σειρά.