Αγριεύει η Ραμόνα Βλαντή: γιατί ετοιμάζεται να σύρει στα δικαστήρια γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο

22 Νοεμβρίου 2018 11:40

«My Style Rocks». Και η Ραμόνα Βλαντή, η περσινή του νικήτρια ροκάρει. Αγριεύει εκ νέου και ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον τηλεοπτικού προσώπου. Παράλληλα, τονίζει ότι οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

«Υπάρχει ένα περιστατικό. Απαιτώ από την τηλεόραση, που είναι κάτι δημόσιο, το βλέπουν παιδιά, είναι η φωνή του λαού για μένα, και όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και είσαι στο γυαλί πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τι λες. Δεν μπορείς να μιλήσεις ρατσιστικά, δεν μπορείς να προσβάλλεις κόσμο, δεν μπορείς να μιλάς για τα κιλά, δεν μπορείς να μιλήσεις για πολλά πράγματα που μπορούν να προσβάλουν τον άλλο» είπε η Ραμόνα στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Πρέπει να σκέφτεσαι και τις οικογένειες από πίσω, πρέπει να σκέφτεσαι διάφορα. Τόσα χρόνια που είμαι στην Ελλάδα, 12-13 χρόνια, δεν έχω νιώσει ποτέ ρατσισμό. Έχω δεχτεί μέσα από την τηλεόραση και αυτό είναι κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Είναι κρίμα γιατί είμαστε στο 2018 και πρέπει να δώσουμε πολύ ωραία μηνύματα. Δεν θα ήθελα να πω όνομα, νομίζω το ξέρει ο κόσμος και αυτό θα λυθεί στα δικαστήρια. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό».