Ραμόνα Βλαντή: Έδωσε συνέχεια στην κόντρα με τη Χατζηπαντελή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαΐου 2023 11:31

H Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με τη Σοφία Χατζηπαντελή και απάντησε στις αιχμές που άφησε η τελευταία σε βάρος της από τις Κάννες.

«Τα φρύδια της Χατζηπαντελή μπορεί να μην είναι και δικά της. Δεν μπορεί να κρίνει, γιατί είναι γεμάτη στις πλαστικές», είχε πει πρόσφατα η influencer Ραμόνα Βλαντή και το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε τη δική του απάντηση για τα σχόλιά της.

Η Χατζηπαντελή, η οποία βρίσκεται στις Κάννες για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και τις ανάγκες γνωστής εταιρείας καφέ, απάντησε: «Ξέρεις κάτι; Εγώ είμαι υπέρ των κοριτσιών. Πάντα μιλάω καλά για όλους.

Πιστεύω το κάρμα πάρα πολύ. Όλα μπορούν να είναι ψεύτικα πάνω μου αλλά ο εαυτός μου είναι πάντα αυθεντικός! Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο σε εμένα».

Η Βλαντή μέσω της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» απάντησε εκ νέου στις δηλώσεις της Χατζηπαντελή.

«Δεν κατάλαβα την απάντηση της Σοφίας Χατζηπαντελή. Και δεν κατάλαβα τι εννοούσε όταν είπε για το κάρμα, ότι θα γίνω και εγώ πλαστικιά; Είναι ένα character που πουλάει λόγω της διαφορετικότητας αυτό με τα φρύδια.

Ό,τι της αρέσει να το κάνει με το σώμα της. Απλώς, όταν κρίνουμε ένα μοντέλο που πρέπει να είναι πρότυπο ομορφιάς χωρίς πρόσθετα πάνω της, δεν είναι η αρμόδια να κρίνει εφόσον έχει πλαστικές», είπε αρχικά.

Και η Βλαντή συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορεί να μου πει εμένα η Σοφία Χατζηπαντελή για τον χαρακτήρα, πιο αυθεντικός άνθρωπος από μένα δεν υπάρχει στην τηλεόραση και πιο ειλικρινής.

Δεν ξέρω γιατί το είπε, γιατί δεν με γνωρίζει. Θα της πω με πολλή αγάπη, δεν έχω μιλήσει για την προσωπικότητα κανενός ποτέ.

Κρίνω εμφανίσεις κι αν μπορεί η ίδια να κρίνει μοντέλα. Ό, τι έχει να κάνει με τη δουλειά, δεν θα την κρίνω ποτέ ως Σοφία Χατζηπαντελή».