Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

Συντάκτης: Newsroom

16 Νοεμβρίου 2022 17:00

Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει»

Η Ραμόνα Βλαντή έκανε τις δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησε για το GNTM, ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, δηλώνοντας πως θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί της.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», τοποθετήθηκε και για το bullying, το οποίο δεχόταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους πρώτους κύκλους του ριάλιτι μοντέλων.

«Όλοι είναι με ένα χαμόγελο μπροστά από την κάμερα. Από πίσω όμως; Εγώ ξέρω για τον χώρο της μόδας. Εγώ πιστεύω πάντα ότι πίσω από μία διπλωματική φιγούρα κρύβεται μια γατούλα που βγάζει τα νύχια και γρατζουνάει» σημείωσε η Ραμόνα Βλαντή για το ενδεχόμενο η Βίκυ Καγιά, να είναι το πρόσωπο που έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί με την κριτή του GNTM, απάντησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εγώ τη θαυμάζω την κυρία Καγιά, δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί της. Έχω με κάποια πράγματα που λέει, θέλει να φανεί ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί μαζί μου αλλά λέμε τώρα».

Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Δεν αμφιβάλλω ότι έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όλοι ξέρουν και δε μιλάνε»

Ραμόνα Βλαντή για Βίκυ Καγιά: «Δεν αμφιβάλλω ότι έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όλοι ξέρουν και δε μιλάνε»

Τις πρόσφατες αποκαλυψεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ότι δεχόταν bullying από συνεργάτη της στο GNTM αλλά και τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της Παναγή Τζωρτζάτου, ο οποίος αποκάλυψε πως το μοντέλο του είχε εκμηστηρευτεί ότι η πίεση που δεχόταν προερχόταν από τη Βίκυ Καγιά, κλήθηκε να σχολιάσει η Ραμόνα Βλαντή.

Οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο και εκείνη με τις δικές της δηλώσεις άφησε αρκετά υπονοούμενα για τη Βίκυ Καγιά.

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Οσοι είναι γλυκείς στην κάμερα και συννεφάκια… Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή.

Μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί και αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έκανε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Πριν λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως την περίοδο που βρισκόταν στο «Greece’s next top model» δεχόταν bullying!

Μάλιστα, η κατάσταση αυτή είχε ως συνέπεια να επιβαρυνθεί η υγεία της και οδηγήθηκε ακόμη και μέχρι το χειρουργείο.

Ο πρώην συνεργάτης της Παπαγεωργίου, Παναγής Τζωρτζάτος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αποκάλυψε όσα του είχε πει το μοντέλο για εκείνη τη δύσκολη περίοδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Παπαγεωργίου δεν πέρασε καλά και είχε θέματα με κάποιους από τους υπόλοιπους κριτές της εκπομπής.

«Η Ηλιάνα μου είχε πει ότι στο ‘GNTM’ υπήρχαν συνάδελφοι με τους οποίους δεν πέρασε καλά, από τους κριτές. Είχε παράπονο. Νομίζω το έχει εκφράσει κιόλας ότι η Ηλιάνα είχε παράπονο από τη Βίκυ Καγιά. Δεν είναι κρυφό», είπε ο Τζωρτζάτος.

Υπενθυμίζεται πως η Καγιά είχε απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες για τα όσα είπε η Παπαγεωργίου για το μπούλινγκ που δεχόταν στο «GNTM».

«Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως έχω ξαναπεί, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος άνθρωπος μπορούσε να κάνει μπούλινγκ στην Ηλιάνα.

Η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσα χρόνια. Το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί… Ποτέ. Οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της, το οποίο πρέπει να το πει η ίδια. Δεν ξέρω που να πάει το μυαλό μου…», είχε σημειώσει η Καγιά.