Ράνια Τζίμα: «Ο μπαμπάς μου με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ»

22 Ιουνίου 2021 19:15

Ράνια Τζίμα: «Ο μπαμπάς μου με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ»

Η Ράνια Τζίμα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Μαμά – Δες” και στην Ζωή Κρονάκη.

Ράνια Τζίμα: «Ο μπαμπάς μου με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ»

Αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πατέρα της αλλά και στην απώλεια της μητέρας της, εξηγώντας πώς αυτή την επηρέασε στο θέμα της οικογένειας.

«Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι πώς να μην κάνω οικογένεια. Όταν είσαι ένα παιδί που χάνεις ένα γονιό με τρόπο βίαιο λες θέλω να κάνω ένα παιδί με τον κίνδυνο να με χάσει και να το αφήσω μόνο του; Και εμένα με φρέναρε αυτό. Ήρθε ο Γαβριήλ, σαν να με έσπρωξε η ζωή. Καταλάβαμε ότι αυτή η σχέση είναι κάτι παραπάνω, όταν υπήρχε μία υπόνοια ότι μπορεί να έρχεται ένα παιδάκι και κοιταχτήκαμε και δεν τρομάξαμε. Ήταν κάτι παραπάνω από τις προηγούμενες σχέσεις μας».

«Είναι μεγάλο crash test για το ζευγάρι. Όποιος σκέφτεται να κάνω ένα παιδί για να φτιάξει τη σχέση του δεν λειτουργεί έτσι. Φεύγεις από τη διαπροσωπική σχέση για ένα διάστημα» εξομολογήθηκε η Ράνια Τζίμα.

«Στη δουλειά ήμουν πάντα οριοθετημένη» αναφέρει, αλλά η μητρότητα, ο γάμος, τα παιδιά δεν τις πέρναγαν καν από το μυαλό όταν ήταν πιο μικρή.

Ήταν ήσυχο παιδί γενικά αλλά στην εφηβεία «ταλαιπώρησε» τους γονείς της με τις τρέλες που όπως λέει έκανε οπότε εύχεται «όταν η κόρη μου φτάσει στην εφηβεία, να μην κάνει αυτά που έκανα εγώ στους γονείς μου»

«Ο μπαμπάς μου με κυνηγούσε με τα τάπερ στην ΕΡΤ». Είπε χαρακτηριστικά.