Ράνια Τζήμα: «Ζήτησα από το Γαβριήλ να χωρίσουμε»

6 Ιανουαρίου 2022 23:10

Ράνια Τζίμα: «Η απώλεια της μητέρας μου με ώθησε να σκέφτομαι να μην κάνω οικογένεια»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε Ράνια Τζίμα. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε, και στα προσωπικά της, δηλαδή στο πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, με τον οποίο παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2016, λίγο πριν τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης.

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε ότι όταν ο σύζυγός της έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος, του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς πίστεψε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

«Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη. Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν απαίσια, φρικτή όταν ήρθε. Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό. Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε πως μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος».

«Όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήμασταν μαζί. Δεν ήταν ωραία. Μπορεί να ήταν και τρία 24ωρα που δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Δεν προλάβαινε να πάρει ούτε τηλέφωνο. Το βράδυ που μου είπε να είμαι ψύχραιμη, γιατί θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο, του είπα “γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία”. Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο. Του το είπα πως υπάρχει θέμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος στο πολιτικό ρεπορτάζ», είπε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Τζίμα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ράνια Τζίμα είχε εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον σύζυγό της και την κόρη της. «Δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς τους δυο ανθρώπους μου. Νομίζω πως θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Τι να κάνουμε, τώρα, εκεί έχω πέσει. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη αλλά εκεί είμαι». «Ο Γαβριήλ νομίζω πως το έχει καταλάβει ότι πια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν αλλά δεν το εκμεταλλεύεται. Είναι δυνατός πολύ. Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας με απόσταση από τον προηγούμενο», πρόσθεσε η άνκοργουμαν του MEGA. «Τίποτα δεν κάνει στο σπίτι, αλλά θα πω κάτι που κάνει και είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο. Όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο να πάρεις μια απόφαση, που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα που λες, “πραγματικά, δεν φοβάται αυτός ο τύπος;”. Αυτός δεν φοβάται, όχι εγώ. Εγώ φοβάμαι. Σου λέει δηλαδή πως “εγώ είμαι εδώ, κάνε το”. Σου απλώνει ένα πλέγμα προστασίας».

 

«Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live»

Η ίδια αποκάλυψε και το μήνυμα που του είχε στείλει την ώρα που βρισκόταν στον αέρα.

«Έρχεται η ζωή να σε τιμωρήσει, να στα επιστρέψει όλα. Δεν θες κυρία μου; Θα σου πω εγώ τώρα τι θες και τι δεν θες», είπε χιουμοριστικά. «Ήταν τελειωμένο ξινό το πρόσωπο μου. Είχα φάει ένα σκάλωμα, από εκείνα που τρώω κατά καιρούς».

«Εξακολουθώ να βρίσκω γοητευτικό σε έναν άντρα την επιμονή. Λείπει αυτό, νομίζω, από τη νέα γενιά αντρών. Με κομψό τρόπο επιμονή, δεν εννοώ κάτι άλλο προφανώς».

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, εξομολογήθηκε πως συνεχώς τον απέφευγε επειδή είχε δουλειές, αλλά δεν ήταν σκόπιμο. «Δεν ήταν ακριβώς όχι, ήταν “δεν μπορώ τώρα, έχω λίγη δουλίτσα”. Όντως είχα πράγματα που έτρεχαν εκείνη την περίοδο, δεν είχα στρατηγική! Όταν βρέθηκε παράθυρο στο χρόνο είπα ο άνθρωπος θέλει κάτι και επιμένει… μήπως;», είπε και πρόσθεσε ότι είναι εγκεφαλικός τύπος, δεν της αρκεί μόνο η εικόνα.

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε όταν εκείνος ήταν on air σε πολιτική εκπομπή και η ίδια προσπαθούσε να καταλάβει αν ήταν live ή σε τηλεφωνική σύνδεση.

«Βλέπω μία πολιτική εκπομπή πολύ αργά το βράδυ. Μόνη μου, εργένισσα. Είναι καλεσμένος, προφανώς βαριέται λίγο, δεν ανοιγοκλείνει καν τα βλέφαρα και προσπαθώ να καταλάβω εάν είναι τηλεφωνική ή live. Του στέλνω μήνυμα, ούτε καλησπέρα, ούτε γεια. “Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live ή σε τηλεφωνική”. Τον είδα, άνοιξε το μάτι!».

Πηγή: Περιοδικό Ciao