Ρέα Τουτουντζή: «Έχω αρνηθεί να πάω στο Survivor και στο Dancing with the Stars»

23 Ιουνίου 2021 17:15

Ρέα Τουτουντζή: «Έχω αρνηθεί να πάω στο Survivor και στο Dancing with the Stars»

Η Ρέα Τουτουντζή τα έσπασε μαζί με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Pop Up και απάντησε σε όλα ενώ επεισοδιακό ήταν και το σπάσιμο του βάζου που έφερε μαζί της.

Ρέα Τουτουντζή: «Έχω αρνηθεί να πάω στο Survivor και στο Dancing with the Stars».

«Δεν θα πήγαινα για guest στο GNTM. Δεν είμαι ικανή να κρίνω άλλον άνθρωπο. Αλήθεια στο λέω. Δεν το έχω μέσα μου και δεν με πάει. Θα ερχόμουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Θα ήταν ευχάριστο να είμαι coach. Το να κάτσω να κρίνω ένα άλλο παιδί δεν το έχω, είναι και πιτσιρίκια και στενοχωριέμαι», είπε μεταξύ άλλων η Ρέα Τουτουνζή, μιλώντας για το «GNTM» και την πιθανότητα του να ήταν κριτής.

«Έχω αρνηθεί στην τηλεόραση προτάσεις που αφορούν ριάλιτι, στο Survivor και στο Dancing with the stars», αποκάλυψε.

«Η πιο έντονη ζηλοτυπία που μου έχει κάνει ένας άντρας είναι να κάνει απεργία πείνας για να τον λυπηθώ. Έμεινε χωρίς φαγητό για 2-3 μέρες. Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού είναι ότι κάποιος μου είχε κάνει το σπίτι μου μπαξέ από τα λουλούδια. Ήταν τίγκα, δεν του έδωσα ποτέ ευκαιρία αυτού του ανθρώπου», εξομολογήθηκε.

«Είχα τσακωθεί με παλιό σχεδιαστή που δεν είναι πια στη ζωή, τον Μιχάλη Πολατώφ. Επειδή τον θαύμαζα πάρα πολύ, για αυτό και με πείραξε που λογοφέραμε. Τον αγαπούσα πολύ και δυστυχώς δεν τα βρήκαμε πριν φύγει από τη ζωή».