Redesign Your Face!

13 Φεβρουαρίου 2024 15:04

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης μας!

Επανασχεδιάστε το πρόσωπό σας, διορθώνοντας τις ατέλειες με θεραπείες που θα σας εξασφαλίσουν ένα αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα, στο περιβάλλον του ιατρείου, χωρίς χειρουργείο και αποθεραπεία.

Επιλέξτε ανάμεσα από καινοτόμα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής ιατρικής, που  επιτυγχάνουν άμεσα τέλεια αποτελέσματα και επομένως είναι κατάλληλες ακόμα και λίγο πριν το γάμο σας!

  • Το Υαλουρονικό Οξύ σε διαφορετικές πυκνότητες, είναι μια δημοφιλής επιλογή, χαρίζοντάς σας συνολικά ένα πιο λαμπερό και νεανικό πρόσωπο.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απάλειψη και βελτίωση των ρυτίδων, να εξασφαλίσει όγκο σε πολλές περιοχές του προσώπου, ακόμα και να ενισχύσει το περίγραμμά του, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ακολουθώντας ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο, με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Επιτυγχάνεται εντελώς ανώδυνα και με ασφαλή τρόπο, σε ζυγωματικά, ρινοπαρειακές αύλακες και στο οβάλ του προσώπου. Εάν θέλετε ελκυστικά χείλη, επίσης είναι η ιδανική λύση. Μπορεί επιπλέον, με τη βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου υαλουρονικού οξέος μεγάλου μοριακού βάρους και με συγκεκριμένη τεχνική 5 σημείων (liquid lift), να σας εξασφαλίσει με μη επεμβατικό και ήπιο τρόπο ένα express lifting!

  • Η αναζωογόνηση του άνω προσώπου, επιτυγχάνεται με τη χρήση τεχνικών Botox/Dysport. Οι εκφράσεις και τα συναισθήματά μας αποτυπώνονται καθημερινά στο πρόσωπό μας, λόγω των κινήσεων των μιμικών μυών, με αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους οι λεγόμενες ρυτίδες έκφρασης. Στόχος, είναι η προσωρινή αποδυνάμωση των μυών. Εφαρμόζεται τοπικά, ενδομυϊκά, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στο “πόδι της χήνας”, γύρω από τα μάτια. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από δύο-τρία 24ωρα, ενώ ολοκληρώνονται σε 15 ημέρες.
  • Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος μεσοθεραπείας, η οποία αξιοποιεί την πληθώρα των αυξητικών παραγόντων και μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων από τον ίδιο τον οργανισμό μας, αναζωογονώντας το δέρμα και αναστρέφοντας τη φθορά του.

Παίρνοντας μικρή ποσότητα αίματος και φυγοκεντρίζοντάς το, λαμβάνουμε για τη θεραπεία μόνο το πλάσμα, μέσα στο οποίο βρίσκονται συμπυκνωμένοι αυξητικοί παράγοντες, που διεγείρουν τη διαδικασία αναγέννησης του ιστού. Το “μείγμα” αυτό, εμπλουτισμένο με αμινοξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και Botox, εγχέεται ενδοδερμικά για αναζωογόνηση, επανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών.

  • Τα Ανορθωτικά Νήματα (Facial Cog Threads), στοχεύουν στην ανόρθωση & αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου, στην ανόρθωση των φρυδιών, την τόνωση των ζυγωματικών, εξαφανίζοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προάγοντας παράλληλα την παραγωγή κολλαγόνου. Η νέα αυτή πρωτοποριακή τεχνική, πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών νημάτων τα οποία είναι απολύτως βιοσυμβατά, βιοδιασπώμενα και απορροφούμενα πλήρως από τον οργανισμό, προσφέροντας δυναμικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Η “a-z aesthetics” by Dr AnastasiosTsekouras, σας προσφέρει τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο, χαρίζοντας στο πρόσωπό σας λάμψη και αναζωογόνηση. Με σύμμαχο τη γνώση και την εξειδίκευση, επανασχεδιάζουμε το πρόσωπό σας με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής επιδερμίδας!

Γιατί την ημέρα του γάμου σας εσείς είστε η πρωταγωνίστρια!

Δρ. Αναστάσιος Τσεκούρας, MD PhD
Αισθητικός & Επανορθωτικός Πλαστικός Χειρουργός