Ρεγγίνα Μακέδου: η λευχαιμία παρουσίασε υποτροπή στην όμορφη γυμνάστρια

11 Απριλίου 2022 09:50

Ρεγγίνα Μακέδου: η λευχαιμία παρουσίασε υποτροπή στην όμορφη γυμνάστρια

Τη Ρεγγίνα Μακέδου την γνωρίσαμε αρχικά από τα απανωτά κύματα αισιοδοξίας που έστελνε προς όλες τις κατευθύνσεις μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε στο Tik Tok.

Ρεγγίνα Μακέδου: η λευχαιμία παρουσίασε υποτροπή στην όμορφη γυμνάστρια.

Έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας της και την μάχη της για να νικήσει τον καρκίνο. Μοιραζόταν την ανάγκη της να επικοινωνήσει με όσο περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατό χορεύοντας και χαμογελώντας. Όπως χορεύοντας συνέχισε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση από τη συμμετοχή της στο φετινό Dancing with the Stars.

Πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι ο καρκίνος έκανε ξανά την εμφάνισή του και παρουσιάστηκε υποτροπή.

«Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα….
Και ηρθε η φουρτούνα τελικά!!!
Ναι υπάρχει υποτροπή
Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο
Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο
Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα !!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά !!! Σας υπερευχαριστω για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!!
Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!!
Το λέω ασταμάτητα και κοιτα να δεις η ζωη μου εξαρτάται από κάποιον άλλον 🙏🏻 χαρίστε ζωη σε μας που το χρειαζόμαστε». Έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

 

Από την πρώτη στιγμή «χόρεψε τον καρκίνο της»

Η Ρεγγίνα Μακέδου παλεύει από το καλοκαίρι του 2020 όμως δεν το έβαλε κάτω… Ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών της. Παράλληλα στέλνει σχεδόν καθημερινά μηνύματα αισιοδοξίας στους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από την εφαρμοή Tik Tok δημιουργεί βιντεάκια και όπως η ίδια λέει: χορεύει τον καρκίνο της! Η Ρεγκίνα αντιμετωπίζει τον “εχθρό” της με χαμόγελο και συμβουλεύει όσους περνούν την ίδια περιπέτεια να μην το βάζουν κάτω!

Ένα από τα μηνύματά της στο Facebook αναφέρει: “Οι φίλοι μου λένε… γλέντα τον… Το κάνω πρώτα για μένα για τη δική μου ψυχή… όσοι με ζουν εδώ ξέρουν έχω και τα κάτω μου … Αλλά ποτέ για πολύ… πάντα επιστρέφω στο χαμόγελο… Ελάτε να περάσουμε μαζί ένα όμορφο μήνυμα αισιοδοξίας.. ένα χαμόγελο μια καλή πράξη μπορεί να κάνει έναν ακόμα άνθρωπο χαρούμενο αλυσίδα είναι όπως όλα στη ζωή μας.. Σας ευχαριστώ που δίνετε αίμα… Που ρωτάτε για να γίνετε δότες μυελού… Γίνε δότης μυελού Δώσε αίμα, Δώσε αιμοπετάλια…”.