Ρεκόρ πωλήσεων για τη βιογραφία της Michelle Obama

1 Δεκεμβρίου 2018 12:59

Τα απομνημονεύματα της Michelle Obama έχουν ήδη πωληθεί σε περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων, ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο, που επικαλείται την εταιρεία NPD BookScan, το «Becoming» είναι ήδη το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2018!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ημέρα της κυκλοφορίας του, την 13η Νοεμβρίου, η πρώην Πρώτη Κυρία άρχισε περιοδεία προώθησης, στο πλαίσιο της οποίας έκανε εμφανίσεις σε πολλές πόλεις, παρουσία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, ενώ τα εισιτήρια, παρά την τσουχτερή τιμή τους, ύψους εκατοντάδων δολαρίων, έγιναν ανάρπαστα.

Την επόμενη εβδομάδα, η Michelle Obama επισκέπτεται την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων θα μεταβεί στο Παρίσι, την προσεχή Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον οίκο Penguin Random House (PRH), στη βορειοαμερικανική αγορά έχουν ήδη εκδοθεί 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα του «Becoming».

Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 31 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και στα ελληνικά. Βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Στην Ελλάδα, το βιβλίο της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ κυκλοφορεί από τις εκδόσεις AΘENS BOOKSTORE Publications.