Ρελάνς από τον Σαββίδη! Ανατροπή δεδομένων με τους Ράδιο Αρβύλα, πιο πιθανή από ποτέ η συμφωνία για την επόμενη σεζόν

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιουλίου 2021 09:20
Ρελάνς από τον Σαββίδη! Ανατροπή δεδομένων με τους Ράδιο Αρβύλα, πιο πιθανή από ποτέ η συμφωνία για την επόμενη σεζόν

H παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα (έστω και στη Χαλκιδική) τρέχει τις εξελίξεις στο Open. Και μάλιστα όλα δείχνουν ότι θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση των Ράδιο Αρβύλα.

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες όλα έδειχναν ότι ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα έφευγαν από το κανάλι της Παιανίας.

Όμως τις τελευταίες ώρες ήρθαν τα πάνω κάτω και μάλιστα (όπως λέγεται) με προσωπική παρέμβαση του Σαββίδη. Πλέον οι Ράδιο Αρβύλα είναι πιο πιθανό από ποτέ να συνεχίσουν στο Οpen, αφού υπάρχει ταύτιση απόψεων στα περισσότερα ζητήματα.

Σύμφωνα με το nassosblog, οι Αρβύλα θέλουν τρεις εκπομπές την εβδομάδα και να μεταφερθούν ξανά στην prime time. Επίσης το Βινύλιο θα συνεχίσει να μεταδίδεται κανονικά μία φορά την εβδομάδα.

Το κανάλι δείχνει να συμφωνεί με αυτό αλλά και με τους οικονομικούς όρους που έχει θέσει ο Κανάκης. Η αλήθεια είναι ότι το Open κυνηγά μία ρελάνς στο κύμα αποχωρήσεων των τελευταίων ημερών. Και φυσικά οι Αρβύλα με την παρουσία τους φέτος που ανέβασαν πολύ το κανάλι αποτελούν την ιδανική κίνηση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες. Όπως και οι ανακοινώσεις. Οπότε και θα δούμε αν οι όροι της παρέας από τη Θεσσαλονίκη γίνουν αποδεκτοί.