Αντώνης Ρέμος για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Δικαιούται να κυβερνήσει»

Όταν μιλάει… μιλάει. Ως αυθεντικός Δίδυμος, ο Αντώνης Ρέμος παραμιλάει κιόλας! Αυτή τη φορά, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, (υπερ)τόνισε πως ένα κόμμα του 5% έγινε κυβέρνηση λόγω του θυμού. Σωστό γιατί ο κομμουνισμός -έστω, θεωρητικά- με την Ελλάδα δεν είχε καμία σχέση! Μέχρι την έλευση Τσίπρα τουλάχιστον, που βέβαια ούτε φιλολαϊστής (απέδειξε πως) ήταν, ούτε αριστερός. Εν πάση περιπτώσει, πάμε στον Αντωνάκη, ή, μάλλον στους δύο Αντώνηδες, αφού κάνουμε ξανά focus στη χειμαρρώδη συνέντευξη του τραγουδιστή στον δημοσιογράφο (γεια σου, αγαπημένε) Αντώνη Σρόιτερ.

«Τελικά, ήρθε κάτι καινούργιο, αλλά έγινε ένας νέος διπολισμός. Η προσωπικότητα του Αλέξη Τσίπρα, μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Δυστυχώς, η εξουσία διαβρώνει». Επίσης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ανέφερε ότι η μεσαία τάξη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες απορρόφησαν τον όγκο των φόρων.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σχολιάζοντας τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Ρέμος υποστήριξε ότι δεν του έκανε πρόταση για τις εκλογές και εξέφρασε την προσδοκία του να μην διαψεύσει εκείνους που θα τον ψηφίσουν. Ξεκαθάρισε μάλιστα, ότι οι πολιτικοί είναι αναλώσιμοι.

«Όπως δόθηκε η εντολή στον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει και καλά έκανε, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέτος, δικαιούται να πάρει αυτή την ευκαιρία», ανάφερε.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αντώνης Ρέμος τη χαρακτήρισε «εγκληματική» και πρόσθεσε: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν τεράστιος ηγέτης που πήρε φόρα και δεν σταμάταγε». Μάλιστα, είπε ότι θα ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχθεί σωστή η συμφωνία με τη Βόρεια Μακεδονία.