Ρένια Λουϊζίδου: «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο… Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία»

17 Νοεμβρίου 2021 08:20

Ρένια Λουϊζίδου: «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο... Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία»

Η Ρένια Λουϊζίδου έδωσε μια αποκαλυτική συνέντευξη στην εκπομπή Αυτός κι ο άλλος στην ΕΡΤ. Μίλησε για την πρώτη της δουλειά στην τηλεόραση, για την οικογένειά της και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν.

Ρένια Λουϊζίδου: «Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο… Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία».

«Κρατάω μια αμυντική στάση στο πάρα πολύ θερμό για να αντέξω το πάρα πολύ ψυχρό. Στα social media είναι όλα σε μια υπερβολή. Δεν έχω γιατί δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό το θυελλώδες ανεβοκατέβασμα». Είπε δηλώνοντας πως δεν έχει καμμία σχέση με τα social media.

Επίσης ανέφερε τις πολύ καλές κριτικές που απέσπασε για τον ρόλο της Σκεύως στη μίνι σειρά Βαρδιάνος στα Σπόρκα.

Οι Απαράδεκτοι

«Παίζαμε σε μια επιθεώρηση στο Παρκ που σκηνοθετούσε ο Σταμάτης Φασουλής όπου ήμασταν όλοι όσοι θα παίζαμε στους Απαράδεκτους. Η Δήμητρα έγραφε τα κείμενα μαζί με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Φασουλή. Εγώ δεν προοριζόμουν καν να παίξω. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα νούμερο που δεν το ήθελε κανείς. Μόλις είχα βγει από τη σχολή. Αν δεν ήταν ο Γιάννης να με σπρώξει στη σκηνή, δεν θα έβγαινα.

Εκεί μέσα σε αυτά τα καμαρίνια, στον χαβαλέ και το γέλιο άρχισε να σκέφτεται η Δήμητρα να φτιάξει ένα σίριαλ κάπως έτσι. Η Δήμητρα άρχισε να το επικοινωνεί στα κανάλια αλλά μη φανταστείτε ότι δέχτηκαν. Έκαναν βόλτα οι Απαράδεκτοι»

«Ο Γιάννης (Μπέζος) είπε τη λέξη “αστροπελέκι” σε ένα γύρισμα. Τα παιδιά είχαν την εμπειρία να αυτοσχεδιάσουν κι αυτοσχεδίαζαν πολύ. Είχε μια ατμόσφαιρα η σειρά που δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί. Το συζητούσαμε με τον Γιάννη και πρόσφατα ότι αν αυτά που κάναμε στους Απαράδεκτους τα κάναμε σήμερα θα είχαμε απολυθεί» είπε.

«Ο Βλάσης ήταν ένας σίφουνας, μια κινούμενη φασαρία που δεν μπορούσε να λειτουργήσει με μίζερους όρους τύπου “άργησες”.  Ήμουν το πιο… ηλικιωμένο άτομο. Ο Βλάσης που με περνούσε κάποια χρόνια και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω»

«Ο γιος μου δεν έχει δει Απαράδεκτους. Κουφό. Στην ηλικία του το έχουν δει όλοι του οι φίλοι. Δεν παρακολουθεί την καριέρα μου σαν θεατής. Και το βρίσκω πολύ σωστό και πάρα πολύ υγιές. Είμαι η μάνα του. Ας πούμε, από την Πολίτικη Κουζίνα θυμάται ότι του βάζαμε τη μουσική για να κοιμηθεί». Είπε η Ρένια Λουϊζίδου για το γεγονός ότι ο γιος της δεν την παρακολουθεί σαν θεατής.

Η σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

«Ήταν σοβαρό. Έγινε το 2004 και με καύσωνα στο Καφέ της Χαράς. Ήμουν στο Υγεία. Ήταν μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, σηψαιμία. Κόλλησα ένα μικρόβιο από μια τουαλέτα κι ήμουν εξαντλημένη κι αφυδατωμένη. Έπαιξε ρόλο κι ο καύσωνας κι η κούραση όλης της χρονιάς»

«Κόλλησα ένα πράγμα, που είναι σπάνιο πολύ να γίνει σε τέτοια κλίμακα και κινδύνευσε η ζωή μου. Οπότε αυτές τις 48 ώρες που η ζωή μου ήταν με ερωτηματικό… είναι πρωτόκολλο στα νοσοκομεία αυτό με την ψυχολογική βοήθεια. Φωνάζουν τον δικό σου άνθρωπο και τον ενημερώνουν για την κατάσταση και τον παραπέμπουν σε ψυχολόγο. Ήμουν νέα και την γλίτωσα»