Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ, δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο ότι θα σου έρθουν μπουνιές»

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιουνίου 2021 22:15
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ, δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο ότι θα σου έρθουν μπουνιές»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα του Σου Κου Family για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική και το κόστος που είχε αυτό. Ο ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Τα καλύτερά μας Χρόνια στην ΕΡΤ, σχολίασε επίσης και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ, δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο ότι θα σου έρθουν μπουνιές».

«Ήξερα που πήγαινα. Όταν ανεβαίνεις σε ένα ρινγκ, δεν πρέπει να σου φαίνεται παράξενο ότι θα σου έρθουν μπουνιές. Και έφαγα και έδωσα. Και μου έριξαν και τους έριξα. Η δική μου εμπλοκή, προς το παρόν, με όλα αυτά έχει τελειώσει και το έκανα γιατί δεν έχω ούτε φιλοδοξίες πολιτικού και στην πραγματικότητα, το έκανα γιατί ήθελα να βοηθήσω»

«Μας χτύπησε όλο αυτό, τον χώρο μας, το σύμπαν μας. Ήταν για εμάς ένας μετεωρίτης που μας βρήκε. Ήρθε η φύση και η θεία δίκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ιστορίες περιπετειών έχουμε ακούσει, αλλά ιστορίες εγκλημάτων δεν είχαμε ακούσει», είπε για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Για τον ρόλο του στη σειρά Κάτι τρέχει με τους δίπλα είπε:

«Ήταν ένα ραντεβού που μου έκλεισε η μοίρα. Ήταν ο κατάλληλος ρόλος, η κατάλληλη στιγμή, ήμουν έμπειρος ηθοποιός. Ο κόσμος αγάπησε τον ρόλο γιατί εξέφραζε αυτό που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δεν είμαστε»

«Εγώ είμαι σκηνοθέτης του κινηματογράφου, η ηθοποιία ήταν το μονοπάτι που θα με οδηγούσε στη σκηνοθεσία του κινηματογράφου»