Ρένος Ρώτας: Πως είναι η σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά τον χωρισμό τους;

Συντάκτης: Newsroom

1 Δεκεμβρίου 2022 13:36

Ρένος Ρώτας: Πως είναι η σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά τον χωρισμό τους;

Ο Ρένος Ρώτας ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό μας». Ο Ρένος Ρώτας μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία κράτησε τρία χρόνια, λέγοντας πως μέχρι σήμερα καταφέρνουν να διατηρούν μια άψογη σχέση ενώ αποκάλυψε πως εξαιρετική είναι η σχέση που διατηρεί και με τους γονείς της.

«Με την Κλέλια ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Σήμερα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξ αρχής εφικτό να συμβεί αυτό ούτε ήταν δεδομένο. Θεωρώ ότι δουλέψαμε και οι δυο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε σήμερα να έχουμε τη σχέση που έχουμε, να μπορούμε δηλαδή να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα αλλά και τα δυσάρεστα για να πεις ότι “είμαι εδώ αν χρειαστείς κάτι”.

Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Είναι μια οικογένεια που με αγκάλιασε εξ αρχής, με αγάπησε. Δε θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ» είπε ο Ρένος Ρώτας.

Όσο για το αν η σχέση αυτή που διατηρεί με την πρώην σύντροφό του έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποια από τις επόμενες σχέσεις του ο Ρένος Ρώτας παραδέχτηκε πως πράγματι, έχει συμβεί.

«Σίγουρα αυτό μπορεί να δημιουργήσει θέμα σε μια επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα σε αυτά τα πράγματα που δε θα ασχοληθώ αν στεναχωριέται κάποιος. Εγώ είμαι έτσι… Δε θα με πείραζε να συνέβαινε και το αντίστροφο. Έχω μάθει να θωρακίζομαι απέναντι σε αυτά τα πράγματα και να μη με επηρεάζουν.

Όταν κάτι καταλαβαίνω ότι είναι αθώο και ειλικρινές δε θα με πειράξει. Γενικά είμαι καλοπροαίρετος και αφελής. Είναι εύκολο να με ξεγελάσεις αλλά ελπίζω ότι δεν έχω ξεγελαστεί μέχρι σήμερα» είπε ο ηθοποιός.