Ρία είναι μόνο: η Αντωνίου ξεχειλίζει από αισθησιασμό στη νέα της φωτογράφηση

19 Νοεμβρίου 2018 14:40

Έχει κανείς αμφιβολία ότι Ρία είναι μόνο μία; Μπορεί να την έχει χάσει εδώ και χρόνια ο… γηγενής αντρικός πληθυσμός, μια και η σεξοβόμβα Ρία Αντωνίου εδώ και χρόνια ζει κι εργάζεται στην Ιταλία -συγκεκριμένα στην τηλεόραση της γείτονος-, ωστόσο, η ίδια φροντίζει να μην αφήνει κανέναν απ’ τους φαν της παραπονεμένο. 

Κάθε τρεις και λίγο ποστάρει τόσο σέξι φωτογραφίες της -στο instagram, πού αλλού;- που είναι να την πιεις στο ποτήρι. Το λιγότερο! Επειδή ξέρει ποιο είναι το δυνατό της σημείο, το κορμί της, δημοσιοποιεί τα καλύτερά της. Και η νέα της φωτογράφηση ξεχειλίζει, με τη σειρά της από sex appeal (το στυλ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο στην προκειμένη).

Βρίσκεται στο κρεβάτι και με την πόζα που επιλέγει να πάρει αποκαλύπτει μέρος των οπισθίων της. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως η πόζα της θυμίζει την Αμερικανίδα ριάλιτι σταρ, Kim Kardashian που έγινε διάσημη για τα πληθωρικά οπίσθια της. Η πραγματικότητα είναι πως όντως κάτι έχει από τη σταρ της ριαλιτοοικογένειας, ευτυχώς όμως, της Ρίας το bon-bon είναι πολύ πιο συμμετρικό και φυσιολογικό σε σχέση με την κιτς Kim. Αλίμονο βέβαια, μιλάμε και για «καθαρόαιμο ελληνικό προϊόν».

Όσον αφορά το πώς τα περνάει στην Ιταλία, μια χαρά. Ποιος τη χάρη της να μην το πολυλογούμε. Απολαύστε την στη συγκεκριμένη λήψη και όσοι θέλετε περαιτέρω, μπείτε στο λογαριασμό της στο Instagram για έξτρα γεύση από Ρία (σ.σ. «μπέρντι νιαμ, νιαμ» ή μάλλον… γιαμ γιαμ, παραφράζοντας τον Peter Sellers στο διαχρονικό «Party».

TIP Το γεγονός, δε, πως ποζάρει και τόπλες με αντρικό πουκάμισο απλά κολάζει!

Αποτέλεσμα εικόνας για ρία αντωνίου τόπλες με αντρικό πουκάμισο