Ρία Ελληνίδου: «Κάθε ημέρα μου κάνουν πρόταση γάμου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Νοεμβρίου 2022 09:30

H Ρία Ελληνίδου μίλησε για την πορεία της στο παραδοσιακό τραγούδι, για τις «αξημέρωτες» εμφανίσεις της στα πανηγύρια και για το… πρέσινγκ που δέχεται από τους άνδρες.

H τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» το βράδυ της Τρίτης και μίλησε για σειρά ζητημάτων.

«Ξεκίνησα από πολύ μωρό να θέλω να μάθω, να παίξω μουσική» είπε και πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά όργανα αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά: το νταούλι και το τουμπερλέκι.

«Από τότε που μιλάω τραγουδάω, δεν κάνω τίποτα άλλο. Τα πρώτα χρόνια έπαιζα και τραγουδούσα», είπε η Ελληνίδου.

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις ατάκες που χρησιμοποιεί ώστε να αντιμετωπίσει τους άντρες θαμώνες, οι οποίοι αφού την πλησιάζουν, παρεκτρέπονται στα πανηγύρια και στα κέντρα, σημείωσε: «Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω ‘έφυγες μάστορα, επόμενος’. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά».

Η Ελληνίδου τόνισε πως δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή σε talent show αλλά ακόμη και τον λόγο για τον οποίο οι εμφανίσεις της σε γάμους, την έκαναν να μην θέλει να παντρευτεί!

Αποκάλυψε ότι έχει σπάσει ρεκόρ σε προτάσεις γάμου, καθώς καθημερινά όλο και κάποιος θαυμαστής της τής ζητάει να τον παντρευτεί.

«Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει ‘Σε παντρεύει η μάνα σου;’. Μου έχουν πει ‘πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό’ και του λέω ‘ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η τραγουδίστρια είπε ακόμη ότι απέρριψε προτάσεις για να συμμετάσχει σε μεγάλα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.