Βαθύπλουτη Ελληνίδα δοκιμάζει τα πιο ακριβά ρολόγια του πλανήτη (βίντεο)

30 Νοεμβρίου 2018 13:37

Ρολόγια που μοιάζουν με έργα τέχνης. Η Ελλάδα μπορεί να πεινάει -κυριολεκτικά-μερικές, όμως, κυρίες έχουν την πολυτέλεια να στολίζουν τα χέρια τους με διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και όλα τα πολύτιμα (προσοχή, όχι ημιπολύτιμα) κοσμήματα. Πρόκειται για ρολόγια τα οποία μπορούν να αγοραστούν μόνο από billionaires. Η αξία τους πολλές φορές φθάνει σε αυτή ενός πολυτελούς σπιτιού ή πλωτού βασιλείου. Τυχαίο; Non, mes chers!

Αρκετοί από τους ισχυρούς του χρήματος, θεωρούν την αγορά ενός τέτοιου ρολογιού, ως την τέλεια επένδυση. Τα ρολόγια-μπιζού πωλούνται στις exclusive boutiques του οίκου, στη Γενεύη, το Λονδίνο, τη Ρώμη, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από μυθικά κοσμήματα και ρολόγια εκατομμυρίων, οι κορυφαίες αγορές είναι αυτές οι οποίες πραγματοποιούνται την περίοδο των Χριστουγέννων σε χιονοδρομικά spots. Η Courcherel των Ρώσων πολυεκατομμυριούχων, το Σεν Μόριτς, Γκστάαντ και άλλα κοσμοπολίτικα θέρετρα, χειμερινών σπορ, διαθέτουν boutiques κοσμημάτων όπου ξοδεύονται εκατομμύρια. Τα συγκεκριμένα ρολόγια πάντως, «τσεκάρει» Ελληνίδα με ακριβό γούστο και υψηλή αισθητική. Πάντα αυστηρή στις επιλογές της. Τα δοκίμασε, τα θαύμασε κάτω από τους προβολείς, αλλά… δεν αγόρασε, αναφέρουν εκ των έσω!

Κανένα πρόβλημα για τους υπεύθυνους της exclusive boutique πανάκριβων ρολογιών στη Γενεύη. Αγόρασε δύο η σύζυγος Ινδονήσιου πολυεκατομμυριούχου…

Βίντεο εδώ 

https://www.in.gr/2018/11/28/life/black-strawberry/poia-ellinida-dokimazei-ta-pio-akriva-rologia-ston-kosmo/