Ρίχνει χρήμα ο Ατζούν για το Survivor 5! Ποιο θα είναι το κασέ για τους All Star, ποια είναι τα νέα ονόματα που παίζουν

11 Ιουλίου 2021 08:20

Survivor 5: παίζει… μεγάλη μπάλα ο Ατζούν! Η πρόταση βόμβα που θα κάνει τη μεγάλη διαφορά στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βγάλει ήδη μολύβι και χαρτί και ετοιμάζεται για το Survivor 5. Κι αυτό γιατί είναι αποφασισμένος ναβάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για το επόμενο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως σας αποκάλυψε το iciao, το Survivor 5 θα βγει κανονικά στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αφού οι όποιοι ενδοιασμοί είχε ο Τούρκος παραγωγός, τελικά ξεπεράστηκαν. Μόνο που το νέο ριάλιτι θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

Όπως σας ενημερώσαμε, αυτές θα αφορούν κυρίως την ομάδα των Διασήμων που θα έχουν All Star εκδοχή. Κυρίως θα αποτελείται από παίκτες που έχουν πάει και έχουν διακριθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Εκτός από τα ονόματα των Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Κάτιας Ταραμπάνκο που κυκλοφόρησαν χθες εμφανίστηκαν και άλλα. Όπως για παράδειγμα του Κωνσταντίνου Βασσάλου αλλά και του φετινού φιναλίστ Ηλία Μπόγδανου. Ενώ πάντα στο μυαλό του Τούρκου είναι και το βαρυ πυροβολικό Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πιο δύσκολη περίπτωση αλλά και ο καλύτερος παίκτης καθ’ ομολογία όλων που πέρασε ποτέ από τον Άγιο Δομίνικο.

Ντάνος

Το… all star εγχείρημα δεν είναι καθόλου εύκολο και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ατζούν. Ο οποίος επίσης ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να προσελκύσει τους παλιούς παίκτες. Βέβαια από την άλλη η παρουσία τους θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση που είναι και το ζητούμενο.

Είναι αναμενόμενο να εκτοξευθεί το μπάτζετ του ριάλιτι. Καθώς αν υπολογίσουμε οτι φέτος τα μεγάλα ονόματα έπαιρναν 4-6.000 ευρώ, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι θα γίνει αν όλοι είναι διάσημοι.

Πάντως, και οι Μαχητές θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι με ένα δύο δυνατά ονόματα. Όπως για παράδειγμα έγινε φέτος με την Έλενα Κρεμλίδου.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη προκειμένου η παραγωγή να έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές.