Ρίχνει βόμβα στο γλέντι! Ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκα Αράπογλου αύριο στο Πάπιγκο! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2021 09:50
Ρίχνει βόμβα στο γλέντι! Ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκα Αράπογλου αύριο στο Πάπιγκο! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς. Αυτόν του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού και της Μαρίκας Αράπογλου το Σάββατο στο Πάπιγκο. Στην περιοχή βρίσκονται δεκάδες συνεργεία που διαμορφώνουν το χώρο που θα γίνει το μεγάλο γλέντι μετά την τελετή.

Υψηλοί προσκεκλημένοι ξεκίνησαν ήδη να καταφθάνουν από την Αθήνα για να παραστούν στην πιο σημαντική στιγμή του ζευγαριού. Το οποίο έχει αγαπήσει την περιοχή και αναμένεται να κάνει κι άλλες επενδύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ipeirotika.gr από τον γάμο δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα πρώτο όνομα της μουσικής σκηνής της χώρας. Και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος θα τραγουδήσει στο γάμο αναλαμβάνοντας το ελληνικό ρεπερτόριο. Κι αυτό γιατί για το ξένο θα υπάρχει ακόμη ένα γνωστό όνομα.

Η πληρότητα στα καταλύματα, όπως είναι λογικό, αγγίζει το 100%. Μια και ταυτόχρονα η περίοδος του γάμου συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οπως αναφέρει το epiruspost.gr, στο πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου ο Αντώνης Λαιμός αγόρασε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου μία έκταση αρκετών στρεμμάτων. Με απώτερο στόχο να κατασκευάσει πολυτελή κατοικία.

Ο ίδιος και η Μαρίκα Αράπογλου, με την οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική της περιοχής. Και αποφάσισαν να δημιουργήσουν μόνιμους δεσμούς με το χωριό.

Οι ετοιμασίες στο κτήμα προχωρούν γρήγορα, με δεκάδες συνεργεία από τα Γιάννινα και το Ζαγόρι- να δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε όλα να είναι έτοιμα.