Ρίκι Μάρτιν: «Σπάει» τη σιωπή του πρώτη φορά on camera μετά την υπόθεση αιμομιξίας

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιουλίου 2022 15:28

Ρίκι Μάρτιν: «Σπάει» τη σιωπή του πρώτη φορά on camera μετά την υπόθεση αιμομιξίας

Για πρώτη φορά «σπάει» τη σιωπή του μπροστά στην κάμερα ο Ρίκι Μάρτιν, μετά την απόσυρση των κατηγοριών περί αιμομιξίας από τον 21χρονο ανιψιό του.

Ο Dennis Yadel Sanchez κατηγόρησε τον διάσημο τραγουδιστή ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του, κάτι που τελικά δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Ρίκι Μάρτιν εξομολογήθηκε πως όλη αυτή η περιπέτεια ήταν ιδιαίτερα θλιβερή και επώδυνη για εκείνον και την οικογένειά του.

«Είμαι μπροστά στην κάμερα σήμερα γιατί πραγματικά θέλω να μιλήσω προκειμένου να ξεκινήσω μια διαδικασία θεραπείας. Επί δύο εβδομάδες δεν μου επιτρεπόταν να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατί ακολουθούσα μια διαδικασία όπου ο νόμος με ανάγκαζε να μην μιλήσω μέχρι να βρεθώ μπροστά από δικαστή» δήλωσε ο Ρίκι Μάρτιν.

«Ευχαριστώ τον Θεό που αποδείχτηκε ότι αυτοί οι ισχυρισμοί δεν ήταν αληθείς, αλλά θα σας πω την αλήθεια. Ήταν πολύ επώδυνο. Ήταν συντριπτικό για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν.

Στον άνθρωπο που ισχυρίζεται αυτές τις ανοησίες, του εύχομαι τα καλύτερα. Και ελπίζω να βρει τη βοήθεια ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη αγάπη, αλήθεια και χαρά και να μην πληγώσει κανέναν άλλο. Η προτεραιότητά μου είναι να θεραπευτώ. Και πως θα το κάνω αυτό; Με μουσική. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή», πρόσθεσε ο Ρίκι Μάρτιν.