Ρίκι Μάρτιν: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για την υπόθεση αιμομιξίας!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

21 Ιουλίου 2022 18:48

Τέλος μπήκε στη δικαστική περιπέτεια του Ρίκι Μάρτιν καθώς οι κατηγορίες που τον βάρυναν περί αιμομιξίας, αποσύρθηκαν.

Η δικαστική υπόθεση εναντίον του Ρίκι Μάρτιν απορρίφθηκε.

Ο ανιψιός του Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον διάσημο τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση, ζήτησε από το δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο την Πέμπτη να απορριφθεί η υπόθεση.

Οι δικαστές έκαναν αποδεκτό το αίτημά του.

Η πρώτη αντίδραση του Μάρτιν ήταν: «Η αλήθεια επικρατεί».

Ο σταρ κοινοποίησε τη δήλωση των δικηγόρων του, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Όπως είχαμε προβλέψει, η εντολή προσωρινών περιοριστικών μέτρων δεν παρατάθηκε από το δικαστήριο.

Ο κατήγορος επιβεβαίωσε στο δικαστήριο ότι η απόφασή του να αποσύρει την υπόθεση ήταν αποκλειστικά δική του, χωρίς εξωτερική επιρροή ή πίεση και ο κατήγορος επιβεβαίωσε ότι ήταν ικανοποιημένος με τη νομική του εκπροσώπηση στο θέμα.

Το αίτημα προήλθε από τον κατήγορο ζητώντας την απόρριψη της υπόθεσης. Ποτέ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα ταραγμένο άτομο που έκανε ψευδείς ισχυρισμούς χωρίς απολύτως τίποτα να τους τεκμηριώνει.

Χαιρόμαστε που ο πελάτης μας είδε τη δικαιοσύνη να αποδίδεται και τώρα μπορεί να προχωρήσει στη ζωή και την καριέρα του».

Υπενθυμίζεται πως ο ανιψιός του Μάρτιν, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες τον είχε κατηγορήσει για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση. Πρόκειται για κατηγορίες που αν αποδεικνύονταν αληθινές, ο ερμηνευτή κινδύνευε με φυλάκισης ακόμη και πενήντα ετών!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία.

Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιος μήνυσε τον Πορτορικανό.

Ο Μάρτιν κατηγορήθηκε ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδελφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν.

Αυτή έληξε πριν από περίπου δύο μήνες.

Σε ανάρτηση στο Twitter στις 4 Ιουλίου, ο τραγουδιστής αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονταν.

«Η εντολή προστασίας που εκδόθηκε εναντίον μου βασίζεται σε εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς, οπότε θα απαντήσω μέσω της δικαστικής διαδικασίας με τα γεγονότα και την αξιοπρέπεια που με χαρακτηρίζουν.

Επειδή πρόκειται για ένα εν εξελίξει νομικό ζήτημα, δεν μπορώ να κάνω λεπτομερείς δηλώσεις αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τα αμέτρητα μηνύματα αλληλεγγύης και τα λαμβάνω με όλη μου την καρδιά», είχε γράψει.