Ρίζου – Παπασπηλιόπουλος: Χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης

Συντάκτης: Newsroom

28 Φεβρουαρίου 2023 13:05

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μαρίζα Ρίζου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife.

H σχέση τους κατάφερε να αποφύγει τους λαμπερούς προβολείς της δημοσιότητας. Οσο διακριτικά ήρθαν κοντά, όμως, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, τόσο αθόρυβα έριξαν τίτλους τέλους στον δεσμό τους πριν από λίγους μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια πήραν την απόφαση να χωρίσουν έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας. Αν και η υποψία της ρήξης πλανιόταν το τελευταίο διάστημα, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για το τέλος της σχέσης τους. Από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Aπό την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα έντονα φλας. Και μπορεί και οι δύο να είναι ήρεμοι και χαμηλών τόνων χαρακτήρες, η σχέση τους ωστόσο υπήρξε αρκετά θυελλώδης. Στους πρώτους μήνες του περασμένου έτους, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου πήραν από κοινού την απόφαση να διακόψουν τη συγκατοίκηση.

Σταδιακά και με την απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω του επαγγελματικού φόρτου τους, η σχέση τους ακολούθησε πορεία φθοράς.