Σοκ στη Ρόδο: συνελήφθη 30χρονος πρώην παίκτης γνωστού ριάλιτι με την κατηγορία του βιασμού

Συντάκτης: Newsroom

26 Μαΐου 2022 08:45

Έκπληξη στον Σασμό: Η μεγάλη επιστροφή που δεν περιμέναμε

Επώνυμος 30χρονος, από την συμμετοχή του ως παίκτης γνωστού ριάλιτι, αλλά και σε γνωστή πρωινή εκπομπή, συνελήφθη, από αστυνομικούς της Λίνδου. Το περιστατικό συνέβη μετά από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Ο 30χρονος, πρώην παίκτης γνωστού ριάλιτι ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την αλλοδαπή στο κατάστημα. Της πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι. Όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε. Και σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Θα οδηγηθεί σήμερα, στην Εισαγγελέα υπηρεσίας για τα περαιτέρω. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι η ερωτική τους επαφή ήταν συναινετική.

Σημειώνεται ότι η Αγγλίδα και μια φίλη της συνελήφθησαν μετά από αντίθετη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος τους ο 30χρονος.

Ως συνήγορος υπεράσπισης, παρίσταται ο δικηγόρος κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο δικηγόρος κ.Ιωάννης Κοκκινογένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ρ” ο 30χρονος και η 21χρονη Αγγλίδα, διασκέδαζαν μαζί σε τουριστικό θέρετρο της Ρόδου, το βράδυ της Τρίτης έως και τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Το πρωί όμως, η τουρίστρια πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 30χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις διαδικασία και το μεσημέρι της Πέμπτης αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κο Στέλιο Αλεξανδρή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και αντίστοιχα να προσδιοριστεί η δίωξη σε βάρος του.

Τι λέει ο δικηγόρος της 21χρονης

Σε ό,τι αφορά το χρονικό του συμβάντος, ο κ. Κοκκινογέννης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του lub όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

πηγές: Δημοκρατική, Ροδιακή