Ρομπέρτο Κούστας: ερωτευμένος κι αντισυμβατικός ο γιος του Γιάννη Κούστα

25 Ιανουαρίου 2021 15:15

Η σχέση του Ρομπέρτο Κούστα και της  Δέσποινας Παπαγεωργίου μετρά λίγους μήνες και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Realnews», προσπαθούν να μη δίνουν τροφή για σχόλια και κουτσομπολιά!

Ο Ρομπέρτο και η Δέσποινα γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες κι αμέσως ερωτέυτηκαν! Ο γιος του Γιάννη Κούστα εκτός από CEO της Deep Sea Technologies ,έχει ένα μεγάλο πάθος, τη μουσική!

Νομικές επιστήμες

Οταν σπούδαζε μηχανική και πληροφορική στην Αγγλία (η σύντροφός του έχει κάνει σπουδές στις νομικές επιστήμες στο πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ) είχε φτιάξει μια μπάντα, τους «Black and Blue». Τότε  άνοιγαν ι το πρόγραμμα στο «Estate Akrotiri», όταν εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς! Τότε στο μαγαζί τον είχε καμαρώσει και ο πατέρας του μαζί με την σύντροφό του και μετέπειτα γυναίκα του Δήμητρα Μέρμηγκα!

Ο Ρομπέρτο για όσους τον γνωρίζουν καλά είναι αντισυμβατικός και σε καμία περίπτωση αυτό που λέμε «το παιδί του μπαμπά»! Προσπαθώντας να κάνει καριέρα με το όνομα «D3lta», έχει κυκλοφορήσει στην ΕΜΙ το single «Silent Revolution»και είχε αποσπάσει θετικές κριτικές!