Όταν η Ρούλα Κορομηλά συνάντησε τη Madonna: Μοναδικές στιγμές on air (vds)

Ήταν, ομολογουμένως, μια απ’ τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης στα «χρυσά της χρόνια». Όταν η Ρούλα Κορομηλά ήταν η αδιαφιλονίκητη «βασίλισσά» της και έκανε υπέροχες -όπως κι αν το δεις- συνεντεύξεις με καραμπινάτα ονόματα. Μεταξύ αυτήν, η Madonna, για την οποία πάντα έτρεφε θαυμασμό – και με την οποία πολλοί, εξάλλου, της έλεγαν πως έμοιαζε. Και, ναι, της έφερνε αρκετά, η αλήθεια είναι.

Στο θέμα: Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της, με τίτλο «MADAME X», αλλά και την πρόσφατη αμφιλεγόμενη εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision (τι αμφιλεγόμενη δηλαδή, «στόναρε», ειδικά στο «Like A Prayer» – το εκτέλεσε κανονικά), η Ρούλα ανέβασε ένα μέρος της συνέντευξης, που πήρε το 1996, με αφορμή την τότε κυκλοφορία της οσκαρικής ταινίας «Evita», στην οποία και πρωταγωνιστούσε η Μadonna.

Μια υπέροχη, κατά κοινή ομολογία, υποκριτική στιγμή της Madonna και μια υπέροχη, επίσης κατά κοινή ομολογία, Ρούλα. Αξίζει να την ξαναθυμηθούμε, έστω, αποσπασματικά, όπως μας την προσφέρει η Ρούλα. Γιατί το «χαζοκούτι» έχει και τα καλά του (τελικά).

 

View this post on Instagram

Συνάντηση με την Madonna: Στιγμή που δεν ξεχνιέται. Μικρή λεπτομέρεια, φορούσαμε και οι δυο ρούχα του ίδιου σχεδιαστή😉. Τα fashion freaks μου όλο και θα καταλάβετε!

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

ΝΤΟΝ.Α.