Όσα τράβηξε (on και off camera) η Ρούλα Κορομηλά απ’ τον Στέφανο Σαρτίνι – βίντεο

29 Μαρτίου 2019 19:32

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μια γυναίκα με πάθος. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε παρά και οι δεσμοί της να χαρακτηρίζονται απ’ την ίδια ένταση. Άλλες φορές με την καλή έννοια, άλλες όχι και τόσο…

Τη σεζόν ’94-’95 μετέβη στο Mega απ’ τον ANT1 και το αστέρι της λάμπει ακόμα πιο πολύ. Απ’ τη λάμψη της “δανείζεται” κάτι και ο σκηνοθέτης που της έχει κλέψει την καρδιά. Ο Ιταλός Στέφανο Σαρτίνι, που, χάριν εκείνης γίνεται γνωστός στο κοινό. Μαζί θα μεσουρανήσουν για τέσσερα χρόνια, ανεξαρτήτως απ’ τις αλλαγές των ονομάτων των σόου της – και της απόχρωσης του ξανθού, καθώς και των κουπ στα μαλλιά της.

Δεν ήταν, όμως, όλα ρόδινα. Πηγές εκ των έσω λένε πως της “είχε κάνει τον βίο αβίωτο”. Σύμφωνα, δε, με αποκαλύψεις του Νίκου Μαστοράκη, η σχέση του Σαρτίνι με την Κορομηλά είχε φέρει και προβλήματα στον ΑΝΤ1. Μια ιστορία από αυτές λέει πως ο σκηνοθέτης είχε φέρει στα σόου του την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία θα έκανε ένα μίνι σκετς γυμνή πίσω από ένα λευκό πανί( ριζόχαρτο), ώστε να φαίνεται μόνο η σκιά της στον τηλεοπτικό φακό.

Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης όμως, είχε αφήσει κάμερα και πίσω από το λευκό πανί, με αποτέλεσμα να την «παίρνει μάτι» από το κοντρόλ… “Αυτό και μόνο δεν ήθελε πολύ για να εκραγεί η Ρούλα”, λένε οι ίδιοι. Εμ, και κατά 1/3 να είναι αληθές το παραπάνω, δεν θες όντως και κάτι άλλο για να… εκραγείς!

https://www.youtube.com/watch?v=BiZ-9oc-PkY