Ρουμελιώτη-Κιμούλης: Η κόντρα καλά κρατεί – όσα είπε η Ευδοκία (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 19/05/2019 15:00
Ρουμελιώτη-Κιμούλης: Η κόντρα καλά κρατεί - όσα είπε η Ευδοκία (βίντεο)

Μια κόντρα που μετράει παραπάνω από δεκαετία και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος, καλά κρατεί…  Μια δήλωση που έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για μια πολύ κακή συνεργασία της στο θέατρο με άδοξο τέλος, μας ψύλλιασε. Και αντιληφθήκαμε ευθύς αμέσως ότι επρόκειτο για τον Γιώργο Κιμούλη… Για διαβάστε ακολούθως, έχει ενδιαφέρον το στόρι στο οποίο μάλιστα εμπλέκεται και δεύτερη ηθοποιός. Πανέμορφη κιόλας.

Οι ατάκες της  Ευδοκίας

Μετά από την ερώτηση αν της έχει τύχει να είναι σε παράσταση όπου να εισπράττει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και να παρακαλά να τελειώσει, η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε: «Μόνο σε μία παράσταση έχει συμβεί αυτό που δεν την ολοκλήρωσα τη σεζόν κι έφυγα. Στη συγκεκριμένη παράσταση έκανα τρομακτική υπομονή. Δεν γινόταν, δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε, οπότε έγινε αντικατάσταση. Ήμασταν δύο άτομα, οπότε δεν υπήρχε σωτηρία. Νομίζω ότι ήμουν άτυχη με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Θα το ξαναέκανα, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Ποτέ! Δεν υπήρχε περίπτωση! Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα».

Η αντικαταστάτρια Τζένη

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Μάλιστα, την Ευδοκία την αντικατέστησε η Τζένη Ιωακειμίδου, η οποία επίσης, όπως ακουγόταν τότε, είχε βρει τη συνεργασία της με τον Κιμούλη άκρως προβληματική. Η δε Τζένη, μετά το πέρας της παράστασης εξαφανίστηκε και επανεμφανίστηκε από την… Αμερική, όπου και έζησε επί μακρόν.  Μάλιστα, και για τη Τζένη εκείνη την περίοδο -και μετά το «the end» με τη Ρουμελιώτη, αν ποτέ φυσικά υπήρξε δεσμός- ακουγόταν έντονα πως είχαν σχέση. Άλλοι, πάλι, τόνιζαν πως η Τζένη αναγκαστικά συνέχιζε τη συνεργασία τους, αφού είχε πρόβλημα με τον Κιμούλη, καθώς δεν ενέδιδε στο επίμονο φλερτ του… Εκείνη, όμως, στεναχωρημένη απ’ τα όσα γράφονταν, υπερτόνιζε ότι η σχέση τους ήταν «αυστηρά και μόνον επαγγελματική».

TIP

Με την Ευδοκία, εκείνες τις μέρες, λεγόταν έντονα πως είχαν σχέση. Κάτι, όμως, που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε εκατέρωθεν. Μάλιστα, έξαλλοι αμφότεροι διέψευδαν τα σχετικά δημοσιεύματα. Η ίδια τότε δήλωνε, απαντώντας και σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε: «Θα έλεγα ότι και πρόβλημα υγείας να μην είχα, δύσκολα θα άντεχα να συνεχίσω το έργο αυτό με τον κ. Κιμούλη. Ο λόγος είναι ότι οι συνθήκες της συνεργασίας μας υπήρξαν πολύ δύσκολες για μένα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα έτσι όπως τελείωσε και περισσότερο πικράθηκα Πάντα όταν ξεκινάω κάτι με τις καλύτερες διαθέσεις κι έπειτα τελειώνει για διάφορους λόγους, αυτό με πικραίνει. Όμως, δεν θέλω να επεκταθώ. Απλώς θα σας πω ότι δεν ταίριαξαν καθόλου οι χημείες μας».

Μάλιστα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουμελιωτη κιμουλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουμελιωτη κιμουλης