Ρούλα Κορομηλά: Αγριο κράξιμο στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή με τον Γιωρίκα Πιλίδη

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 11:05

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στην οποία ήταν καλεσμένος ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιωρίκας Πιλίδης.

Λόγω εκπομπή ο παγκόσμιος πρωταθλητής ξέσπασε σε κλάματα προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του σε μία εκπομπή που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Γιωρίκας Πιλίδης βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την ομοσπονδία του για το γεγονός ότι του Απαγορεύει να συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με αστείους οπως υποστηρίζει λόγους υποκύπτοντας δόλο απέναντί του.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου Χθες το μεσημέρι και εκ του αποτελέσματος όπως φάνηκε η εκπομπή δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στον ίδιο.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν καταπέλτης στην ανάρτηση της κατά της εκπομπής θέλοντας και αυτή με τον τρόπο της να στηρίξει τον παγκόσμιο πρωταθλητή

«Νομίζω ότι οι εκπομπές οφείλουν να σέβονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας όταν τους φιλοξενούν κ να τους προστατεύουν όταν αδικούνται και να μην «στήνουν» δικαστήρια εναντίον τους. Η εικόνα του σπουδαίου αθλητή Γιώργου Πιλιδη να κλαίει ήταν θλιβερή κ δεν του αξίζει».