Ρούλα Κορομηλά: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

31 Μαρτίου 2022 15:00

Ρούλα Κορομηλά: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Οργή, σοκ και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Καθώς η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Κορομηλά: Ανατριχιάζει η ανάρτησή της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Έξω από το σπίτι της συγκεντρώθηκαν εξαγριωμένοι πολίτες όπου την αποδοκίμασαν.

Η Ρούλα Κορομηλά παρακολουθώντας συγκλονισμένη τις εξελίξεις έγραψε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

«Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!».

Ξέσπασε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι φρικιαστικό, σκληρό και απάνθρωπο»

Σοκ έχουν προκαλέσει στο πανελλήνιο οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιριγκου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τη Τζωρτζίνα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ για αυτές τις ανατριχιαστικές εξελίξεις.

«Μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει σε αυτό την ουσία. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος.

Που εδώ πονάει το παιδί σου, κλαίει, και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου.

Και σε πιάνει η καρδιά σου… Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό.

Και να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει λυγμούς και να έχεις αυτή τη ψυχραιμία, αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις.

Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία.
Και όσο λογικοί και ψύχραιμοι προσπαθούμε όλοι να είμαστε για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο, δένει κόμπος ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι μόνο τη διαδικασία…».