Ρούλα Κορομηλά: Αυτά είναι τα «αγκάθια» στη συμφωνία της με την ΕΡΤ

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 10:00

Ρούλα Κορομηλά: Αυτά είναι τα «αγκάθια» στη συμφωνία της με την ΕΡΤ

Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσον αφορά την επισημοποίηση της μεταγραφής της Ρούλας Κορομηλά στην ΕΡΤ. Και υπάρχουν σύννεφα (αν γίνουν μαύρα, θα δείξει) σχετικά με την καθημερινή πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν έχει ανακοινωθεί από την ΕΡΤ, παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη μεταγραφή τελειωμένη. Και μάλιστα στελέχη στην Αγία Παρασκευή διέψευδαν ότι η παρουσιάστρια πέρασε το κατώφλι του κρατικού καναλιού. Υποστήριζαν μάλιστα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με την παρουσιάστρια.

Τα σύννεφα εστιάζονται περισσότερο στο μπάτζετ της εκπομπής. Η διαφορά δεν είναι αγεφύρωτη, αλλά και δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επίσης, υπάρχουν αντίθετες απόψεις σχετικά με το κόνσεπτ.

Βέβαια, τα εμπόδια είναι για να ξεπερνιούνται. Αυτή τη στιγμή όμως πρέπει να γίνουν πάρα πολλά για να ξεπεραστούν. Και κάποιοι δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι για deal. Βέβαια, στην ελληνική τηλεόραση είμαστε και οι ανατροπές μπορούν να γίνουν σε… δευτερόλεπτα.

* Πιο κοντά από ποτέ δείχνει η επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στην… αγκαλιά της Κατερίνας Καινούργιου, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το ciao.gr. Ουσιαστικά έχουν τακτοποιηθεί και οι τελευταίες λεπτομέρειες και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

* Την ίδια ώρα, αποχωρεί από το πλευρό της Super Κατερίνας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο μελλοντικός μπαμπάς (η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος) αναμένεται να μείνει και του χρόνου στην ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το πρωινό του Star, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Στα δοκιμαστικά, πάντως, ο Ηλίας Γκότσης ήταν εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις.

* Το Cash or Trash με τη Δέσποινα Μοιραράκη μπήκε στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα στα μέσα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Και αφού έδωσε τις εξετάσεις του, φαίνεται πως πέρασε με άριστα. Γι’ αυτό τον λόγο πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου από το Star.

* Ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος είναι από τα πρόσωπα που ακούγονται πάρα πολύ έντονα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

Ο μιντιάκιαςkoromila